- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
H A M M E R
csendes tag
Sziasztok,
Kinek mi a véleménye a fejvadász/közvetítő cégekről? Engem a Linkedin profilom alapján közvetítők találnak meg.
Eddig úgy voltam vele, hogy nincs ezzel baj, sőt jó is egy közvetítő, mert kisebb KKV-k nem tartanak HR eseket és csak közvetítővel keresnek embert, hogy ott nézzék meg a nyelvtudást és a többi HR es dolgokat, a szakmai részt meg a cégnél a második körön.
Viszont most belefutottam abba, hogy a jelenlegi munkáltatóm több fejvadász/ HR céggel kapcsolatban van. Munkatárs védelmi szerződésük van, tehát az adott közvetítő cég, nem pályáztathat engem máshová. Így kisebb cégekhez akiknek nincs HR-ük, csak ezekkel a fejvadászokkal dolgoznak, nem tudok bejutni, a jelenlegi munkahelyem miatt.Szóval vicces a szitu, mert ezek a cégek ezzel hogy partnerségi/ munkatársvédelmi megállapodást kötöttek azérzt hogy a közvetítő ne vigyen el tőlük embert, saját magukkal szúrtak ki, mert pont ezért hozzájuk sem tud embert ajánlani a közvetítő (illetve tud, csak sokkal kisebb körből).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest