Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
De komolyra fordítva a szót, én nem hiszek abban, hogy az oroszok a távol-keletiekhez hasonló fejlődést tudnának produkálni, az elkövetkezendő 50-100 évben legalábbis (utána meg úgyis kihal az emberiség, ha jól emlékszem ennél jóval kevesebb időt adtál a civilizációnknak a politika rovatban, nemde? :D). Az érveim:
1. Egy fecske (vezető - Putyin) nem csinál nyarat... Ahhoz sokkal több kellene, hogy a Te szavaiddal élve ''rendbe tegyék'' ezt az országot...
2. De még ha - tételezzük fel - belátható időn belül megszűnik a korrupció, az egyéb társadalmi problémák (alkohol, drog), akkor is ott a véleményem szerint legfontosabb akadály: a munkamorál... Azt nekem senki ne mondja, hogy az átlag orosz munkás olyan hozzáállással végezné bármikor is a munkáját, mint mondjuk egy dél-koreai, vagy japán stb. Az a térség ezért emelkedett fel, nem pusztán a gyárak építésével...
Aktív témák
- ASUS routerek
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LED világítás a lakásban
- Amazon
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest