Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
OFF
Ugyan már! Rólad csak jókat gondolunk, így várunk téged is ma este Pécsen. Elvégre Pécs az ország közepe. És már szóltam Bill Gates-nek, elintézte, a csillaghullás Pécsen lesz a legjobban látható. Ezt követi majd egy kis lézershow, melyet Linus Torvalds bácsi fog levezényelni egy Hammeres géppel. A palacsintashow még kérdéses, sajnos 127.0.0.1-es ügynökünk jelenleg házon kívül van, de ha kell, majd a PROHARDVER! kommandó beszállítja egy háromezres tétel legyártása erejéig.
Ja, és Aigner Szilárd meg jobban tenné, ha maradna a kávéreklám szakmában, a TV2 csokibarna kolleginája sokkal aranyosabban mosolyog nála. Szóval mindenkit várunk Pécsre, külön IC indul a nagyobb városokból, és tehermentesítő Malév járatokkal is lehet számolni megfelelő mennyiségű jelentkező esetén. Hoppá, az OFF nagyon megy ma nekem. Akkor még egy apró dolog: Dalai, írtam már, mindenre válaszoltam, szerintem beszart a fiókod, mert én megkapok mindent, és ki is mennek rendesen a levelek tőlem.
Na most már megnyomom a következő gombot:
ON
Aktív témák
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest