- A karcsúság ára
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
Dragon3000 #42 üzenetére
Nem is mondtam ennek ellent, csak a jelenlegi helyzetet ismertettem egy példán.
Viszont van egy saját példám is, ami megerősíti a megállapításod: 2019 végén vettem egy garanciális B450 lapot, aminek új ára 28k volt. Ennek a lapnak az árdiagramja tavaly év végéig:
A legutolsó ár 54k volt a chart szerint. Mi indokolja egy 4 éve a piacon lévő alaplap esetén a majdnem dupla árat? Nem tudom, mi művelnek az alaplap gyártók és a kereskedők, de ez nagyon durva.
-
Yutani
nagyúr
válasz
Dragon3000 #35 üzenetére
Jelenleg kint $170 az ára (Newegg, Amazon), ami 375-ös dollárral számolva + Áfa = 80k. Tehát ha itthon 75k-ért megkapod, akkor ott vagy, ahol a kintiek. És igen, ennyiért itthon az ember már high-end lapot várna el, nem középkategóriást. Vagy ennyire el vagyunk tévedve és ennyire szar a forintunk is.
-
Yutani
nagyúr
Vajon miért volt muszáj PCIe 3.0 sávokat tervezni az A620-ba? Szándékos butítás, vagy csak ez fér a budgetbe, mert a 4.0 verzió már komolyabb elektronikai feltételeket követel meg?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az A620 amolyan minimalisztikus fejlesztés, így a legolcsóbb termékek építhetnek majd rá.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest