Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
justmemory
senior tag
válasz
Polarstar #1086 üzenetére
Ha nagyon rosszmájú akarnék lenni, azt mondanám, hogy "mi lenne, további késések majd". De akármennyire is bizalmatlan vagyok, azért valahol drukkolok, noha ugye már elérhető community build image, plusz próbálják az unlock-ot, de sajnos egyik sem zökkenőmentes... A windows-ra hivatkozott késésre mondta valaki az egyik külföldi fórumon, hogy "minél több windows user fér hozzá egy linux-os rendszerhez, annál jobb". Ebben van valami, noha illúzióim nincsenek
Elvileg ugye a Sony is kiad egy új leírást és módszert a flash-elés menetéről, szóval majd meglátjuk. De azért azt továbbra is tartom, hogy szerintem ezt nem így kellene/kellett volna csinálni...
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- iPhone 11, fekete, 128GB
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest