Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nem fair: lemarad az Android 14-ről a Fairphone 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos, konstans és folyamatos valami androidos hiba lépten nyomon. A BB10 imádnivaló.... de.... khmm.. vannak alkalmazásokban hiányosságai. Ezt kezelni kell! Részemről a feltörekvő kicsiket kedvelem, mert ugye nagyon jól tudjuk, hogy van sokat eladott termék - és van kiváló, vonzó termék!
Az android a Volkswagen. Golf.... a Blackberry a mobilvilág Citroën DS-e, a Sailfish pedig a Saab 95.
Nagyon szeretnék egy menő légkondis, tempomatos Saabot a szupervonzó DS helyett.
Néztem a droidot, de nem jött be. Nem szimpi.
Láttam a Jollát és volt N9, bejön!
A Blackberry példás dolgokat csinál jelenleg a droiddal (de ez a Jolla topic!) de akkor is csak egy droid.
Továbbá ne felejtsük el, hogy ép most kapott pénzügyi injekciót, hogy akik bizalmat szavaztak a Jollának - legyen biztonságos a mobil is.
Ez pedig nagyon jó jel. -
-
Intex Aquafish videó :
https://m.youtube.com/watch?v=f8wVD1OCW78
Vágd ki, linkeld, nézd meg! -
Sok tapasztalatot eddig nem hallottunk magyar tulajoktól.
Jollán nem lehet belépni ide?
Valami erős tűzfal van a Mobilarena belépés előtt? -
Fiery
veterán
Megjott a 2.0.2.48 Aurajoki OTA frissites, most kuszik fel a Jolla Tabletre. Jolla Phone-ra egyelore nem erkezett meg. Mindenki frissitsen, aki tud
Szerk.: Kozben feldobta a Jolla Phone is.
Release notes --> [link]
-
ZahAdanos
csendes tag
Megoldottam a problémát ! *-* A megoldás utólag belegondolva nem annyira bonyolult.
Röviden tömören a dalvik-ot tettem újra és megcsináltam minden lehetőséget, amit fentebb írtak annyi plusszal, hogy az /opt/alien/system/app/ mappába root joggal be tettem még a GoogleCalendarSybcAdapter.apk-t . Részletesen leírhatom még az összes lépést, amit csináltam, ha esetleg kell majd valakinek.
-
Fiery
veterán
válasz
Polarstar #281 üzenetére
Az egyik zsir uj, arra mondott az elado 170 euro + szallitasi koltseget. A masik par orat hasznalt, arra most irt emailben 150 euro + szallitasi koltseget. Az elso ugy nez ki, osszejon; a masodiknal viszont masodik vagyok a sorban, sz'al vagy osszejon, vagy nem, az elso jelentkezotol fugg. Meg attol is, hogy erdekel-e itt valakit egy ilyen keszulek
-
Fiery
veterán
Par orat hasznalt Jolla C erdekelne valakit cca. 170 euro + szallitasi koltseg aron? Epp dumalok 2 eladoval is, es lehet hogy mindketto osszejon, es igy nem egy, hanem 2 Jolla C-m is lesz (lenne). Dobjon privatot, akit esetleg erdekelne. Ha 1-nel tobb erdeklodo is van itt a forumon, akkor megveszem mindket keszuleket, es lepasszolom valamelyikotoknek.
-
ZahAdanos
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a segítéget, igazán kedves vagy, az összes lehetőséget megpróbálom
! Az utolsó lehetőségbe nem is gondoltam bele. Mindenképp írok, ha sikerül megoldanom a problémát és akkor le is írom, hogy melyik megoldás vezetett célra (, ha más is ilyen problémával küszködik, meg tudja majd oldani).
-
consono
nagyúr
válasz
ZahAdanos #274 üzenetére
Nekem anno a Jolla előtt Q5 volt, de a Jollán tényleg simábban mentek a dolgok
Persze lehet, hogy nálam a képernyő felbontás/oldalarány is beleszólt a dolgokba...
Node, az alap problémára visszatérve: igaz, hogy Jolla tableten, meg droid alatt, de ott ez a megoldás:
[link], egy próbát rootként megér... Legfeljebb újrarakod az Alien dalvikot -
ZahAdanos
csendes tag
Igen-igen, pont ezeket a cikkeket olvasgattam, próbálkozok ezerrel, de valamiért nem akar üzemelni. Megnyílik az app, de a server error azonnal felugrik. Azért nagyon szépen köszönöm :3 !!!
Nekem tulajdonképpen hasonlóképp másodtelefonnak van, de az android támogatás valamiért kicsit meggyőzőbbnek tűnt eddig, mint bb leap-en (pedig azt használom mindennapokra)
.
-
consono
nagyúr
válasz
ZahAdanos #272 üzenetére
Ezt gondolom láttad már:
https://together.jolla.com/question/30926/howto-install-google-play-on-original-jolla-phone-sbj/
Ha nem, érdemes átfutni. Meg a talkon is mintha írtak volna valamit...
Én is elgondolkodtam, hogy olcsón kellene venni egy "classic" Jollát, játszani, úgy is csak másodtelefon lenne...
-
ZahAdanos
csendes tag
Sziasztok, szereztem egy második jolla telefont. Az első már le volt strapálva, ezért egy újat vettem. A kérdésem az lenne, hogy nem tudtok arról valamit, hogy mirt nem működik a google play? A hibakód, amit kidob, az az rh-01, de már megnéztem az összes javítási lehetőséget, amit androidos portálokon találtam. Az előző mobilon működik tökéletesen, de azt használtan vettem. Van valami megoldás, hogy ez a szerver hiba eltűnjön?
Előre is köszönöm, ha valaki segítene.
-
Fiery
veterán
válasz
Polarstar #261 üzenetére
"Mondj nekem valamit, hogy a Jolla mit ad ki jelenleg a Sailfish-en kívül?"
Ez nagyon sok mas cegre is igaz. Attol, hogy egy ceg egyetlen termekre tamaszkodik, me'g mukodhet vigan 100 evig is. Raadasul, a peldakent felhozott Google fennmaradasa is tulajdonkeppen 2 termeken all vagy bukik: kereso es Android. Minden mas csak sallang, elhanyagolhato jelentosegu termek a ceg jovojet tekintve.
"A BB10 jelenleg nem halott. Ép a héten kapott egy új igen fontos biztonsági tanúsítványt"
Akkor pont annyira elo, aktiv, jovovel kecsegteto oprendszer, mint a Windows 7. Ne vicceljunk mar... A biztonsagi frissites es a hosszutavu tamogatas alapkovetelmeny minden mai oprendszernel. Majd ha kijon egy uj, fo verzio frissites a BB10-bol, tele erdekes ujdonsagokkal, uj funkciokkal, rancfelvarrott UI-jal, akkor hivhatjuk nem halottnak.
"A cég tőzsdére vitelével a Jolla halálát is aláírod egyből. Felvásárolják, belemásznak, hiteltelenítik, majd azonnal tönkre is teszik! A tőzsde már csak ilyen! Lehet nagymértékben manipulálni."
Magankezben levo ceget is barmikor fel lehet vasarolni. Jon a vevojelolt, tesz egy ajanlatot a ceg tulaja(i)nak, es ha azok elfogadjak, mar viszi es a ceget. Sokkal egyszerubb, mint egy tozsdei ceg eseteben. Megjegyzem, annal jobb nem is tortenhetne a Jollaval, mint hogy felvasarolja egy jol csengo nevu masik finn ceg
De elso lepeskent egy OEM deal is johet.
-
Van sok félreértés a magyarázatodban.
A szoftver cégnek terméke a szoftver jogilag, de ez nem termék, hanem "szolgáltatás".
Így egy egyszeri megvétel sajnos maga a cég halála! Mivel ez egy icike picike cég, semmi indokot nem látok, hogy a nagyoktól eltérően önkéntes adakozásra "szimpátia támogatásra" buzdítsa felhasználóit.
Nem törvénytelen, nem etikátlan és hihető is, hisz a google pl minden más forrást fel tud mutatni az android mellet.
Mondj nekem valamit, hogy a Jolla mit ad ki jelenleg a Sailfish-en kívül? Szóval nagyon nagyon sok lábon áll.
(A BB10 jelenleg nem halott. Ép a héten kapott egy új igen fontos biztonsági tanúsítványt.)A cég tőzsdére vitelével a Jolla halálát is aláírod egyből.
Felvásárolják, belemásznak, hiteltelenítik, majd azonnal tönkre is teszik!
A tőzsde már csak ilyen! Lehet nagymértékben manipulálni. -
Fiery
veterán
válasz
Polarstar #259 üzenetére
"Kellene buzdítani a felhasználókat a gyakrabbi adakozásra"
Nekem mint vasarlonak az lenne a feladatom, hogy vasaroljak. Ez mar nem az IndieGoGo kampany, azon mar tul kell lepni. Keszuleket, ahhoz kapcsolodo szolgaltatast (pl. iCloud tarhely), appot, kiegeszito hardvert kell eladnia nekem a Jollanak es OEM partnereinek. Evente kellene uj, egyre erdekesebb fo OS frissitest letenni az asztalra, es evente kellene ezzel egyutt uj, egyre izgalmasabb keszuleket letenni az asztalra. Maskepp valoban eloallhat az 5-6 eves keszulek csere ciklus. De hol van a barki szamara elerheto, igazan izgalmas SFOS keszulek? Mi valtozna, ha en adakoznek mondjuk 200 dollart a nemes cel erdekeben? Vagy ha az apro befektetesek a jovo kulcsa, akkor vonuljon tozsdere a Jolla, es nagyon szivesen veszek par szaz euroert reszvenyt.
De egyebkent ahogy emlitettem is, a szeles keszulekvalasztek sem feltetlenul segit, legalabbis nem sokat segitett a WP7/WP8-on. Teny, hogy me'g lejjebb sullyedt a hajo, miutan a WP keszulekvalasztek lecsokkent cca. 4 db-ra
(Lumia 550, 650, 950, 950XL).
"Mindazonálltal: a Sailfish az egyik leg izgalmasabb oprendszer a piacon a BB10 mellett. (ezt a Jolla userek is elismerik szerintem)"
Amennyiben az izgalmas talalkozik a kiforrottal, stabillal, akkor egyetertek. De pl. az Ubuntu Touch-ban is van boven izgalom, csak ott a stabilitas nem kicsit problema. A Tizen meg se nem izgalmas, se nem stabil, se nem jo
A BB10-et pedig sajnalom, hogy kukaztak, abban boven lett volna a jovore nezve potencial.
-
A kérdés jó!
De nem ide kell feltenni, hanem a fejlesztőknek.
Ha gondolod, irhatsz egy cikket videós kérdésekkel Mark Dillonnak is feltéve, hogy meddig tart az elkötelezettségük?
Azt mondom, a droid ássa a felhasználók sírját!
A kicsik csak fejlesztéssel tudnak ezen úrrá lenni, de akkor a mobil mellé kellene még más is!
Arra gondolok, hogy az egyszeri eladás, mint a gép és a rajta lévő szoftver egyszeri megvételén kívül kellene tovább lépni is a felhasználók felé egy fejlesztői alapítvány formában. Erről sehol semmi! Pedig ha a kispénzű megveszi ezt a mobilt, konnyen lehet, hogy ő mondjuk 5-6 évre gondol.
Addig megtartja, akkor az csak egyszer lesz fizetve!
Pirinyó, elhanyagolható lesz rajta a eredménye a cégnek.
Kellene buzdítani a felhasználókat a gyakrabbi adakozásra!
A drágább mobilosok ezt be tudják kaszálni. Az olcsó mobil ott hordozza a gyors bukta kockázatát is. A Turing is kockázatos így, mert elkötelezettségével magát kockáztatja. Ha esetleg magasabb a licenszdijja, mint a többinek, akkor is! Eleve keveset készít maga.Mindazonálltal: a Sailfish az egyik leg izgalmasabb oprendszer a piacon a BB10 mellett. (ezt a Jolla userek is elismerik szerintem)
-
Fiery
veterán
válasz
Polarstar #257 üzenetére
Visszajelzesbol most is van boven, eleg csak megnezni a Jolla Together-t, alig birjak a fejlesztok a rengeteg aprobb hibat es kérést. A fejlesztoi levlistan viszonylag trivialis kerdesekre sem tudnak a Jollasok valaszt vagy erdemi valaszt adni. A nagy problema az, vagy az lesz hamarosan, hogy a felhasznaloi tabor novekedesevel a fejlesztoi csapatot is fel kellene duzzasztani, arra pedig nem tudom, mennyire van anyagilag es szervezetileg felkeszulve a Jolla. Remeljuk, a tavalyi kalamajka utan evekig biztositott lesz az anyagi hatter, a csapat bovitesevel egyutt. Az is egy erdekes kerdes, hogy miert futna be mas palyat a Sailfish OS, mint a Windows Phone? Ha lenyomja idovel a Sailfish a WP-t, mi lesz az a kulcs, ami ezt lehetove teszi? Mert ha megnezzuk, a WP anno egy tok jo otlettel indult, jol csengo hardver gyartoval (Nokia), gusztusos felhasznaloi interfesszel (amit mint koncepciot azota atvett tobb mas platform is, reszben a Sailfish is), rengeteg penzzel, tehetseges fejlesztokkel, stabil fejlesztoi platformmal (VS), remek programozasi nyelv valasztassal (C#), sokfele keszulekkel, tobb OEM partnerrel, stb. Minden adott volt a sikerhez, megsem jott ossze. Oke, Ballmer csinalt nehany oltari nagy baklovest menetkozben, de ennyi erovel a Jolla is (pl. tablet kalamajka). Mi kell vajon ahhoz, hogy a Jolla ne ugy vegezze, mint a Microsoft mobilos kalandja?
-
-
válasz
Polarstar #252 üzenetére
Az Oyster valszeg ugyan azt a nyolcmagos procit használja mint a intex, ugyan azon az órajelen. De kicsivel nagyobb az akksi és van benne FM rádió is! Ez remek!
A rossz hír, hogy ott figyelnek a kezelőgombok a kijelző alján egy droidhoz, a beltartalm ugyanaz.
Meglátjuk az árat, majd döntök hogy melyiket vegyem, ha már teljesen bizonytalan a Jolla C érkezése. -
https://m.ebay.in/itm/282098603976?aff_source=vcom&_mwBanner=1
Innen rendelhető külön pénzért a Aquafish. +vam+afa.
De! Van jobb hírem is!
Az oroszoknál most jelenik meg a Oyster SF mobil, így korántsem biztos, hogy india jó pálya, mert az orosz haverom tud hozni.
Az Oyster a hónap végén érkezik!
Forrás : Jollafrance -
Azt megtudtuk, hogy magyar nyelvű menü nincs benne pl.
Nem tudom, van-e Open Repo nyelvi készlet hozzá.
Droidos magyar szótárt kezel, azzal nem lesz baj, billentyű is van rá. -
No?! Megvannak az első magyar felhasználók?
Vagy nem tudtátok még letenni a mobilt? -
A német jolla csatin a teljes teszt megvan, minden olyan szépen fut, mint még soha semmi.
Puhán gyorsan, folyékonyan.
Jó a gép, mindenkinek tetszik. Hibát csak az Alien Dalvik miatt dobott párszor pár program, de ezt a cégnek frissiteni kell és akkor jobb lesz. -
Valaki meg tudja nézni hogy mi ketyeg a Jolla Cben?
Az Intex nem Snap 212, hanem 210-est ír csupán, bár az 1,3GHz egyforma. -
consono
nagyúr
Hm? Van aki elkezdte terjeszteni...
-
Nagyszerű!
Pontos hardver konfig kellene és személyes benyomásaid a régi Jollamobil figyelembevételével.
Azt tudjuk, hogy fényévekkel jobb a kijelző.
De milyen a kamera? Pimpelhető a szoftver?
BBM hogy pörög rajta? Az elődön simán ment, minden funkció elérhető.
Majd kialakulnak a kérdések menet közben.
Azért nem kaptunk pontos hardver konfigot, mert el vannak ájulva és mindenki tapperolja ezerrel. -
Fiery
veterán
Nem kerdes, kérés: ha megoldhato, kuldj kerlek az AIDA64 About lapjarol egy riportot nekunk. Majd meg fogod latni, hogy semmilyen szemelyes info nincs a riportban, kizarolag a hardver detektalas precizseget szeretnenk vele ellenorizni. Jolla C-rol me'g nem kaptunk egyetlen riportot sem. Termeszetesen ha a riportban megis talalsz olyat, ami nincs inyedre, elkuldes elott tudsz torolni belole, sima szoveges emailt komponal a riport kuldes. Elore is koszonom!
-
ibomol3
tag
Na megy jött a Jolla C első benyomás nagyon kellemes
kicsit még nyúzom aztán irom a tapasztalatokat ha kérdés van ne kíméljetek
-
consono
nagyúr
Már az indiai Amazonon is kint van, de onnan sem szállítanak ide, próbáltam...
-
Friss hír!!!!
Na ma már lehet kapni az inkáknál
az Intex Aquafish mobilt!
23000 magyar pénz.
Igyekszünk rendelni valahogy. Megkérdezem haverokat, valaki nem jár-e arra ép.
Forrás : together.jolla.com -
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
Ez most akadémikus vita, mert úgy sem szállít ide egyik sem
Kiváncsi leszek azért a kommunikációra, emlékezzetek csak a tablettel is mi volt... Kicsit félek, hogy sosem lesz hivatalosan Intex Aquafish, hanem a már legyártott példányokat elboltolják bekerülési áron az ebayen.
-
Nem látok eladó egyéb mobilt Intex aquafish név alatt mastól, így eleve gyanús.
Ott van a többi indiai shop is. Ott pl nem látható.
Nagyon sajnálom, ez most nem esett le a kamionról. -
consono
nagyúr
Két eladó is van, ráadásul az egyik 98% fölötti minősítéssel (top rated seller), kötve hiszem, hogy lopott lenne....
-
Fiery
veterán
En nem sietnem el vasarlast --> Under further investigation: [Official Statement] Fake/Stolen Intex Aqua Fish on eBay
-
consono
nagyúr
Én pont emiatt a táblázat miatt gondolkodtam el, hogy kellene venni egy Moto G-t, vagy ZTE Kis 3-at használtan, aztán pá. Csak az a baj, hogy a hivatalos store ezeken nem megy... A Jollákat leszámítva csak pár régi Xperián megy, és néha azért jó lenne... Meg ugye az Alien Dalvik is, ami csak a hivatalos készülékekre elérhető.
-
Fiery
veterán
válasz
Polarstar #217 üzenetére
A Snapdragon csak az egyik -- bar teny, hogy a legfontosabb -- komponens. A lybhibris projekten jol latszodik, hogy a "sallangok" (az "egyeb" komponensek) tamogatasa a legtobb portolt keszuleknel problemat okoz mind a mai napig.
Az intexes kinlodasnak gondolom az az oka, hogy nagyon kicsi csapatot allokaltak az Intexnel a Sailfish projektre, es egyszeruen keptelenek a portolast befejezni. Erre es mas problemakra is megoldas tudna lenni, ha EU-s gyartopartnerrel szerzodne a Jolla. A bq peldaul Nemetorszagbol szallitja az ubuntus keszulekeket, EU-s vasarlokent nagyon kellemes toluk rendelni
De lehet, hogy a bq exkluziv szerzodest kotott a Canonicallal, azaz csak Ubuntu Touch es Android keszulekeket tudnak forgalmazni. Masik megoldas lehetne pl. a Nokiaval osszebutorozni valamilyen szinten
-
Érthetetlen számomra az is, hogy miért nem tudja a Jolla megcsinálni azt, hogy vesz valaki egy mobilt Snapdragonost, majd betolok a cégnek egy 100-200 € összeget és rátolom a jogtiszta, teljes Sailfish-t.
Nincs balhé, nem droid, és időtálló gyors is lesz.
Vennék valami droidszart, és tolnám rá a teljes szoftvert rögtön. Nem kell nekem gyenge és ritka export vacak. Legyen jó a vas!
Ez az Intex szenvedés csípi a szemem. Nulla aktivitás. Mi a fenére várnak? -
Fiery
veterán
válasz
Polarstar #215 üzenetére
Igen, es pont az ilyenek, meg foleg a tabletes kalamajka miatt, tenyleg jobb lenne ha minden vonalon kiszallna a Jolla a hardver gyartasbol es terjesztesbol. Legyen egy vagy ket nagy partneruk, aki legyartja, arulja es terjeszti a Sailfish OS-t futtato keszulekeket es kesz. Hasonloan a Canonicalhoz: nekik a bq es a Meizu vegzi ezeket a bokros teendoket, a Canonical nem szivatja magat es a kozosseget feleslegesen az ubuntus telefonokkal es tabletekkel.
Persze a masik oldalon ott van, hogy vonzo tud azert lenni egy jollas "Nexus" mint koncepcio
Jollaval kezdodo nevu keszuleket en is szivesebben vennék, mint ugyanazt Intex logoval...
Egyebkent +afa minden EU-n kivulrol, az EU-ba beerkezo termekre ra kell hogy rakodjon, igy vagy ugy. Az mindegy, hogy az EU mely orszagaba erkezik.
-
-
Nocsak! Nocsak!
A Jolla sajtóhirek megjelentek, hogy elkezdték postázni a mobilokat. Mindenki örült! Egy napig....
Meglátták a németek, hogy ez bizony nem a finnektől jön és ott a vám meg áfa is rajta! Ki vannak akadva és dühösek is.
50€ lesz. -
Melyik év november???
Kapjanak már a agyuk helyéhez, hiszen 2015 februártól tart ez a "megjelenik" cirkusz.
Már tavaly nyáron is tavaly ősz volt a megjelenés.
Sokat érünk vele.
Van valami cirkusz ott náluk a Ringing Bells mobilgyártóval, hogy 4 dollárért adják a mobilt, és mentek kuncsorogni az államhoz, hogy a veszteséget pótolja nekik.
Ez is egy gyártó. Szemetet termelnek. -
ibomol3
tag
Na egy kis infó a telóm már itt van Magyarországon Vecsésen csak mivel a telefont Kínából küldték ezért most azzal fenyegetnek hogy adózzak ami nyilván már meg történt mikor jollának fizettem ez simán látszik a számlán amit küldtek de azért itt még szenvednek még 1 kört... szal remélem jövőhéten már kezembe foghatom és oszthatom a tapasztalatokat
-
10 perc alatt elkelt a Nokia N9...
Jöhet a Jolla C! Lesz hamarosan megint egy új kontingens. -
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
Elkezdik a Turing phone szállítását is, Sailfish OS 2-vel:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Fujifilm X
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Házimozi haladó szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motoros topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Microsoft Excel topic
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest