- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manitou
veterán
válasz
thomasthomas #9230 üzenetére
Szóval vagy jogosítvánnyal vagy idéglenes jogsival vezethetsz csak, ez a lényeg. Ha bármelyikkel rendelkezel akkor igen, ha nem, akkor pedig nem.
Ok, akkor az csak egy kérelem és nem egy ideiglenes jogsi, gondolom.
-
válasz
thomasthomas #9225 üzenetére
4. § (1) Járművet az vezethet, aki
a) a jármű vezetésére jogszabályban meghatározott, érvényes engedéllyel rendelkezik(3) Az (1) bekezdésben említett engedélyt a vezetőnek vezetés közben magánál kell tartania.
Semmilyen mas papir nem jogosit fel a vezetesre, az okmanyirodakban is rosszul tudjak altalaban.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Akkor vezethetsz, ha ott van veled az autóban a jogosítványod vagy ugyanennek az okiratnak az ideiglenes változata. Ha nincs, nem vezethetsz.
Welcome to the real world... -
Cola111
aktív tag
válasz
Kérhetsz ideiglenes vezetői engedélyt, aminek az eljárási illetéke 2.300 Ft, ezzel vezethetsz addig.
-
Manitou
veterán
válasz
Jogosítvány nélkül senki nem vezethet.
Megállít a rendőr, akkor mit adsz neki oda, ha kéri a forgalmit és a jogosítványt? A deákigazolványt? -
picur220
veterán
válasz
thomasthomas #8909 üzenetére
Akinek van rutinja, az a régi forgalmira megy, úgy tudom. A köt. óraszám úgy tudom, maradt. Nekem január elején lesz a forgalmim, remélem át is megyek, az volt a jó hír, hogy nekem még a régi rendszer lesz, mondjuk én már dec. elején befizettem a forg. vizsgadíjat, aztán csak januárban tudok vizsgázni így is, éljen a szolnoki közlekedési hatóság...
-
Cola111
aktív tag
válasz
thomasthomas #8909 üzenetére
Bár engem már nem érint, de én támogatnám azt, h a ruti és a forgalmi vizsga egyszerre legyen. Mint régen.
Az is olvastam, hogy betiltanák az autóban dohányzást, ez is jó kezdeményezés lehetne.
Valamint nyugati mintára egyszerűsítenék a KRESZt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest