- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
válasz
bundli #14511 üzenetére
Minden egyes részével egyetértek amit NeoPampalini mondott, főleg ezzel a részével:
- látványosan érdemes a tükrökbe nézni, meg a holttereket isA kenőpénzről meg annyit, hogy ahány VB illetve oktató annyi féle válasz létezik erre.
Nálam már az elejétől kezdve világos volt, hogy az oktatóm nem kenőpénz párti.
(Óbudán kocsiztam, illetve vizsgáztam.) -
NeoPampalini
senior tag
válasz
bundli #14511 üzenetére
- az elindulás előtti ellenőrzést érdemes átismételni, valamennyit fognak belőle kérni (vagy nem...)
- ne az oktató mellett megszokott rutinból vezess, próbálj tényleg figyelni
- lehetőleg ne fulladj le a kocsival
- látványosan érdemes a tükrökbe nézni, meg a holttereket is
- szinte biztos, hogy lesz hirtelen változás, nekem pl. egy Y fordulót kellett beiktatni az egyik ismert útvonalról nyíló utcában
- esetleg street view-ban nézd végig az útvonalakat, jegyezd fel, hol mire kell figyelni, mert a vizsgán a stressz miatt könnyű átsiklani dolgok felett
- +1 tipp: ha parkolás téma van, az oktatóm szerint az a "mutatvány vége" jelzés az oktatónak is, ha a sikeres parkolás végén behúzod a kéziféketA borítékban átadható "MNB kajautalvány" opcionális, én nem adtam, de elsőre át is mentem lyól.
(Amúgy teljesen esetleges, hogy milyen VB-t kapsz, aki előttem vizsgázott, neki annyi volt az egész, hogy az Autóklub telephelyről elmentek egy Lidl-be pár doboz sütiért, meg vissza ("Gratulálunk a sikeres vizsgához")... Én meg egy szigorú öregembert kaptam, de nem volt para.
)
Sok sikert!
-
Sanki
addikt
válasz
bundli #14461 üzenetére
Nem kell aggódni, még nagyon az elején vagy. Próbálj meg minél előrébb tekinteni (ne csak az előtted lévő pár métert nézd) és átgondolni, hogy mit kell majd tenni.
Ha megvannak a mozdulatok, akkor szépen lassan nem is kell majd mindenre külön koncentrálni.Az oktató azért mondja el a dolgokat, hogy segítsen Neked, mire kell figyelned, ez csak később Neked válik a hasznodra. Ha pedig valami nem egyértelmű nyugodtan kérdezz vissza.
-
pvt.peter
őstag
válasz
bundli #14461 üzenetére
Szia,
Ez sajnos ilyen, de idővel változni fog.
Nekem is nagyon sokáig nem sikerült koncentrálnom megfelelően mindenre, de az órák alkalmával egyre jobb lett minden. Egy idő után jönni fog minden magától.
Kérd meg az oktatót, hogy akkor magyarázzon amikor kevésbé vagy leterhelve vezetés közben, pl. egyenesen mész stb. -
Sanki
addikt
válasz
bundli #14321 üzenetére
Lesz egy felület, ahol be kell jelentkezni és majd ott fog jobb felül számolni, látni fogod, nem kell aggódni.
Sőt még összesítve is kiírja, hogy mennyid van és mennyit használtál el.Amúgy a 60 óra bőven elég, nekem is olyan 15-20 óra alatt meglett az egész, utána csak gyakoroltam.
-
kicsako
őstag
-
-
aaadicsek
csendes tag
válasz
bundli #14309 üzenetére
Szia!
Alkalmasságit megcsinálhatod a háziorvosoddal, ez kell hogy elkezdhesd a jogsit. Az elsősegélyt is megcsinálhatod iskolától függetlenül a vöröskeresztnél (a tanfolyam opcionális, de ajánlott, egyes iskolák is indítanak), ennek fejében adják oda a vizsgaigazolásodat a sikeres forgalmi vizsgáról, és talán az okmányirodában is kérik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- PlayStation 5
- Home server / házi szerver építése
- BestBuy topik
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Segway ninebot max g2e - még 2 év gyári garanciával
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest