- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
Hamar bele fogsz jönni, ha naponta autózol, don't fos.
Eleinte úgy voltam vele, hogy ha pár napig nem vezettem, akkor a következő alkalom olyan volt, mintha először ültem volna autóba. De ez is gyorsan elmúlt.
Az autópálya meg az egyik legnyugisabb része a vezetésnek, legalábbis nekem, kár, hogy egy irányba csak kb. 10 km-t megyek rajta.
-
NeoPampalini
senior tag
Rengeteg hasonló, meg ettől cifrább történetet ismerek, nekem ezek szerint óriási mázlim volt mind az iskolával, mind az oktatóval. Egyiknél sem éreztem, hogy tennének az egészre, vagy hogy le akarnak nyúlni. (Remélem, még mindig ez a trend náluk, így ha valaki Újpest központ környékén szeretne sulit meg oktatót, akkor adok tippet.)
A forgalmi vizsga előtt ugyan megkaptam a szokásos "akarok-e fizetni" kérdést, de nem éltem vele, végül így is átmentem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Nintendo Switch 2
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Metal topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest