- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
-
Szplöttyy
senior tag
Ez világos, de ha már van klíma, az oktató autóba, és a legtöbb autóban is az utakon, akkor lehetne használni. Oktatóautóba, két első ablak lent, és ennyi. Se venti nem megy, nemhogy klíma
Oktató meg naptejjel keni magát, meg minden, én meg halok meg.
Tudok úgy is vezetni, csak olyankor még többet bénázok, de majd a rutin meg az évek(
) megoldják ezt is.
-
jerry311
nagyúr
Az igaz, de addig is gurul és többet tapasztal a forgalomból, mintha 10 percet (az óra 1/5 részét) állva tölti egy kereszteződésben. Amíg tanultam (meg most is) is utáltam, ha dugóba keveredtünk, mert amíg ott voltunk legfeljebb azt gyakorolhattam, amiből rutinon kiválóan levizsgáztam: elindul-megáll és ezt 15 méterenként...
-
jerry311
nagyúr
Műszakilag teljesen mindegy hova kapcsol az ember, ennek egyetlen feltétele a szinkronizált váltó.
A B-s oktatóm annyit mondott, hogy felfelé csak 1-2-3-4(-5) a "szabványos", amit a vizsgán is látni szeretnének. Lefelé pedig, bárhova lehet kapcsolni, amit a helyzet megkíván. C-n már nem voltak ilyen követelmények. Legalábbis az oktatóm is simán kihagyott 1-2 fokozatot felfelé is és nem szólt nekem sem ilyenért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest