- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mocsanisi
senior tag
válasz
Psychonaut #8055 üzenetére
4., 13. kerület. Duna plázától indultunk.
Na első vizsgán úgy buktam meg, hogy vácira kikanyarodtunk jobbra. Szóval nem 4. kerület felé mentünk, hanem be a városba. Arra egyszer nem voltunk oktatóval, na de ez nem lehet kifogás. A lényeg hogy nem figyeltem először, és a parkoló sávba kerültem. Ez nem feltétlen gond. Lámpánál át akartam sorolni, de nem engedett be senki. Mentem tovább egyenesen, azért nem húznak meg, csak közben azt néztem hogy hogy tudok átsorolni. Hát sehogy. Direkt benyomtam a kocsi orrát, de kikerültek és csak nem engedtek be. Szal beérkeztem egy egyirányú utcába, amit ugye nem láttam hogy egyirányú mert arra figyeltem hogy sorolhatok vissza. Előttem egy opel. Mondta a VB hogy akkor most balra. Előttem opel is kanyarodott, nem húzódott ki balra, szóval nem esett le hogy egyirányú. Látta a VB hogy nem húzódok ki, mondta hogy akkor menjünk jobbra és álljunk félre.
2.-ra 6 hibapontal meglett.
Ilyeneket kaptam: meredek kihúzódás, tükrök használata nem rendszeres, mögöttes forgalom ellenőrzése nem rendszeres, relatív gyorshajtás (vácin totyogtunk egy tanuló mögött 40-el, én meg kicsit agresszívan odaléptem de nem léptem túl a 70-es határt). Az elsőt benéztem rendesen, 2.-on ment minden mint a karikacsapásMég mondta is a VB hogy dinamikusan vezetek, és hogy a jövőben annyi tanácsot ad hogy gyakrabban nézegessem a táblákat, mert bőven van rá időm, mert a kocsi kezelése nagyon jó. Ennyi volt
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
Psychonaut #8052 üzenetére
"Vidékről" jelentem, hogy itt sem mindenhol ugyanolyan szar. Az biztos hogy a vizsgabiztostól is nagyon függ. Van akit kisebb hibáér már direkt meghúz, van akit nem. Ez változó, de itt is elszaporodtak a pótvizsgázások. Bár sulitól is függ a dolog erősen. (vannak ilyen pénzes sulik, őket nem sajnálják...
) mondjuk azokat én se.
-
zsid
senior tag
válasz
Psychonaut #8038 üzenetére
És ez nem csak a gépjárművezetők vizsgéztatásánál jelentkezik ez a "probléma", hanem az NKH müszaki vizsgabázisain is. Elég szomorú,hogy olyan az egész NKH, amilyen...
-
MmDorian
őstag
válasz
Psychonaut #8031 üzenetére
2 buzigyerek volt a biztos. előttem kettőt, és utánam az osztálytársamat is megbaszták...dehát ez ilyen...nincs lóvé, nincs jogsi.
-
MmDorian
őstag
válasz
Psychonaut #8029 üzenetére
Nem fizettem, egy kikerulesnes nem volt index, es allitolag nem neztem a tukrot...
-
revcsongor
csendes tag
válasz
Psychonaut #7991 üzenetére
Akkor nem is lehetek büszke magamra.
Hát nem hiszem hogy baj lenne belőle. ÉS amúgy is izgalmasabb mint tili-tolizni a parkolóban -
hNp88
aktív tag
válasz
Psychonaut #7968 üzenetére
én is így szerettem volna, de nekem sajnos nem jött össze, mivel csak áprilisban lettem 17.
-
AMD Power
titán
válasz
Psychonaut #7968 üzenetére
Ez így van!
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Psychonaut #6702 üzenetére
mielőtt betöltöd a 17 durván 1,5 hónappal kezd a tanfolyamot akkor folymatosan tudsz haladni (kresszen illik elsőre át menni)
autó sulira, meg kb tök mindegy melyikre mész, mert azt nem fogják megtanítani neked hogy át menj kresszből, arra kell a vizsgáztató progi és legalább 100X lenyomni, de inkább többször.
rosszabb előadónál amőbázni fogtok, vagy beszélgetni, egy jobbnál aki értelmes is, megpróbálja elmagyarázni hogy is működik a közlekedés, sarkalatos pontokon persze a kreszt is érinteni.
akin viszont nagy hangsúly van az, majd az lesz aki vezetni fog tanítani, legfontosabb hogy jól kijöjj vele, meg azért hogy normálisan az alapokat mutassa meg, utána már úgy is csak magad tudsz tanulni, ő csak vigyáz a kocsijára
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Psychonaut #6700 üzenetére
Üdv!
-16,5 féltől kezdheted az elméleti oktatást, 17évesen vezethetsz először (rutin avagy jármű kezelés címszó alatt)
-2-3 hónap kb kezdetétől a végéig, + még amég kiküldi az okmányi iroda a bugyi rózsaszín plasztikot
-tudtommal nem.
-durván 150e, de ez függ attól miből hányszor buksz stb, idénre a vizsga díjakat tetvesűl felemelték.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Xbox Series X|S
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Duotts C29 elektromos kerékpár
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Segway ninebot max g2e - még 2 év gyári garanciával
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest