Hirdetés
- Honor 400 még nincs, Honor 400 Lite már van
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- Terjed a Telegram messenger
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Vagy a sok, úgymond felesleges app meríti, ami van a telefonon. Mert arról engem senki nem fog meggyőzni, hogy 'attól hogy a memóriában van, nem merül jobban'. Nem a lóf...t, már csak a saját tapasztalatom miatt sem hiszem ezt el. Meg ugye az idióta tervezésű rendszer, hogy minden szarnak a memóriában kell lenni, ha akarja az user, ha nem, ha szükséges, ha nem, akkor is visszarakja, 'mert majd egyszer kellhet'. Legalábbis a régiekre ez volt jellemző.
Nálam egyébként S21FE 5G, most épp akksi 38% és screen time ~2.5 óra volt, a telefon szerint, ha jól emlékszem. -
Lajmund
őstag
Nem akartam fél millás telokkal példàlozni de ha màr elkezdted
Nekem is szintén fold5 van és kényelmesen hozza csak belső kijelzővel az 5-6 oràt 85%-ról úgy hogy nem meritem 15% alá. Ennél többet én nem szoktam használni szóval bőven elèg mindenre is. Előtte s23 ultra volt na az még erre ráver egy kört. Előtte xiaomi mi 9t pro volt szintén snapdragon procival 4000-es aksival simán elég volt az is mindenre majdnem 4 èvig.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Évösszegzés és előretekintés, pillanatkép, gyártók, modellek, trendek, tervek.
- Netflix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Honor 400 még nincs, Honor 400 Lite már van
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 128GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest