- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Vagy a sok, úgymond felesleges app meríti, ami van a telefonon. Mert arról engem senki nem fog meggyőzni, hogy 'attól hogy a memóriában van, nem merül jobban'. Nem a lóf...t, már csak a saját tapasztalatom miatt sem hiszem ezt el. Meg ugye az idióta tervezésű rendszer, hogy minden szarnak a memóriában kell lenni, ha akarja az user, ha nem, ha szükséges, ha nem, akkor is visszarakja, 'mert majd egyszer kellhet'. Legalábbis a régiekre ez volt jellemző.
Nálam egyébként S21FE 5G, most épp akksi 38% és screen time ~2.5 óra volt, a telefon szerint, ha jól emlékszem.HR24.hu
-
Lajmund
őstag
Nem akartam fél millás telokkal példàlozni de ha màr elkezdted Nekem is szintén fold5 van és kényelmesen hozza csak belső kijelzővel az 5-6 oràt 85%-ról úgy hogy nem meritem 15% alá. Ennél többet én nem szoktam használni szóval bőven elèg mindenre is. Előtte s23 ultra volt na az még erre ráver egy kört. Előtte xiaomi mi 9t pro volt szintén snapdragon procival 4000-es aksival simán elég volt az is mindenre majdnem 4 èvig.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Sorozatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...