Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekii
tag
Nekem 5 Pro-m van. 24 órában hordom (néha 25 :-) ) és nekem 3 napot bír ki. Csak fürdéskor veszem le, mert bár kibírná, de csak dzsuvás lesz mindenütt. Addig ráteszem a töltőre, így az egész hetet végig tudom használni. Munkásórának van egy Classic 4 ami pedig 2 napot bír egyébként. Én nézegettem de androidos berkekben nem találtam olyan órát ami többet bír és tudja azt amit a Samsung. Én használom rendesen, fizetek vele, hangjegyzet, okos otthon vezérlés, ébresztések, pulzus és tevékenységfigyelés, alváskövetés, naptár, időjárás. Kapom a kaputelefonról és a kamerákról a képet. Magam csinálom a számlapot, és szépen tud váltani az órák között. Megnézném azt a csuklóketyerét ami ezt tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 11 Alu 46 mm GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 11 Titán 42/46 mm Sport/Milanaise- bontatlan - 1 év Apple garancia
- Apple Watch Series 9 41mm okosóra Silver S/M Kék szíjjal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47 mm Bluetooth, Ezüst
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest