Jobb üzemidőt hozhatnak az idei Galaxy Watchok

Összesen négy modellt várunk a nyáron, a Classic széria pedig ismét funkciógyűrűt kínálhat.

Egyelőre nem világos, hogy idén lesz-e Pro verzió a Watch6 szériában, az viszont egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Samsung visszahozza a funkciógyűrűvel szerelt Classic modelleket, ráadásul két méretben. A lünetta két-két millimétert ad hozzá az óratesthez, így a virtuális tekerőgyűrűvel szerelt alapmodellek 40 és 44 milliméteres méretben lesznek majd választhatók, a Classic termékvonal pedig 42 és 46 milliméteres tokozást kap.


[+]

A konkrét méreteket még nyilván nem tudjuk, de a kínai hatóságok adatbázisa alapján az aktuális, 5-ös szériánál nagyobb telepeket sikerült belepakolni az órákba. A nagyobb modellek 425 mAh-s akkumulátort, a kisebb méretű alternatívák pedig 300 mAh-s energiaforrást kapnak, ami minden bizonnyal jobb üzemidőt is jelent majd a gyakorlatban, ez pedig kimondottan üdvözlendő lenne, tekintve, hogy a kétségtelenül sokoldalú, Wear OS-szel dolgozó Galaxy Watchoknak pont az üzemidő nem kifejezetten erőségük.

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy a játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szüksége. Ez mára megváltozott: a gamer laptopok sem maradnak le mögöttük.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés