- Hivatalos: Lesz Asus Zenfone 12 Ultra, csak nem itthon
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Öt Redmi Note 14 érkezett a nemzetközi piacra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helltak
őstag
Hali!
Visszatértem pár kitérő után, 15-ös droid is megjelent már, sokat javult a cucc.
Nem tudom van-e rajtam kívül másik tulaj is itt vagy másik csoport.
Vivo X100 Pro
-
joey04
titán
Az baj, mert nálam pont ez a választóvonal... s24u-t használok az kevés, op12 már pont elég volt, hozta amit az iphone. gmail-re meg: ha más androidos eszközön ment, akkor szerencséd volt. nekem is gondom volt vele, meg is lett az oka:
Én felraktam az outlookot és azzal jönnek fixen.
[ Szerkesztve ]
-
Helltak
őstag
Azt nem használtam a mindennapokban, csak eladásra került hozzám és próbáltam megbarátkozni a rendszerrel (nem sikerült).
Amúgy elég jó az üzemideje, simán hozta nekem a 7 órát ( Honor Magic5 Pro, S23 Ultra szint). Oneplus 12-nek kicsit jobb volt.
Amúgy már nincs nálam, vissza vittem és majd lehet pár hónap múlva veszek újra. Egy idegesítő dolog volt csak benne, Gmail nem szinkronizált, csak ha megnyitottam, pedig mindent próbáltam.
Vivo X100 Pro
-
Helltak
őstag
Hali!
Nem tudom van-e másik topikja a telefonnak, hátha rajtam kívül van még itt másik tulajdonos is.
Nálam egy hete van a telefon és nagyon elégedett vagyok vele. Volt nálam rövid ideig X90 Pro is, de ez sokkal jobb minden szempontból.
Kamera elképesztő (volt előtte P8 Pro, Oneplus 12 és 15 Pro Max is). Rendszer egészen jó, egy két kisebb akadás néha előfordul, de jól testreszabható.
Egyetlen idegesítő bug van, a Gmail nagyon ritkán vagy soha nem küld értesítéseket.. pedig minden beállítást átnéztem, újra rajtam a programot is.. remélhetőleg a következő frissítés ezt orvosolni fogja.Vivo X100 Pro
-
Kamarásss
junior tag
Megjelent a telefon az Alza- ban. 436 ezer Ft. 16/256.
-
joey04
titán
hát 1x után 4,3x. pedig pont a vivo gondolt erre az x90 pp-ban, hogy 2x-ig jó a főkamera, aztán natív 2x, utána meg 3.5x így 7x-ig jó volt kb. most meg lehet, hogy a fasza periszóp zoom jó lesz, de alatta? Nekem csalódás.
-
hdavid1
tag
Elég jó lett, és tényleg 5400-as az akksi benne. Csak a Dimensity 9300 fogyasztása aggaszt.
-
joey04
titán
válasz Elit3Zotya #25 üzenetére
nincs pp
-
joey04
titán
-
joey04
titán
Vivo X100 Series Roundup: Design, Specs, Pricing, & More
De akkor a pp-ban lesz egy portrait zoom (gondolom 2x) meg egy 10x? Ez annyira nem hangzik jól.
-
addikt
Azt nem mondom, hogy nem lesz..
De erre írtam, hogy nem tudom mit lehetne még a 13 ultrához hozzátenni kamerában, mert az kb tökéletes már.
Persze ez még jobb szenzor lesz mint az imx 989, de ennyi kevés szvsz.
Kijelző nyilván még durvább lesz, sdgen3 is alap..stb.Váltanék is vissza 13 ultrára, de a másik nagy kedvenc nem engedi még most sem..(1-V )
[ Szerkesztve ]
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
Segal
veterán
válasz Elit3Zotya #30 üzenetére
Tudom hogy te úgyis venni fogsz ezek közül legalább kettőt , de szerintem az igazi ugrás majd a gen4-es snapi lesz. Én oda tervezem a 11 Ultrám váltását.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
addikt
-
joey04
titán
Oppo Find X7 Pro coming with Sony LYT-900 sensor, Xiaomi 14 Ultra and vivo X100 Pro+ to follow
Mondjuk nem meglepő...
[ Szerkesztve ]
-
szaszimi
tag
igen, vagy akar visszaterhetnenk az egyetlen egy kamerahoz, de az legyen mondjuk 1 colos csucs , a legujabb sony szenzorral, jo minosegu uveg optikaval. siman lemondanek a nagylatorol meg a zoomrol is, ha ami megmarad, karpotol minoseggel. aztan az azok utan felszabadulo helyre meg mehetne az aksi.
-
hdavid1
tag
Pro Plusban gondolom megint nem marad hely normális méretű akksinak.
-
addikt
-
joey04
titán
válasz Elit3Zotya #23 üzenetére
Az a baj, hogy a pro plus elvileg csak később jön.
Ebben (pro) elvileg imx 989, jn1, ov64b lesz
-
addikt
-
joey04
titán
November 13 a bejelentés.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Erre is piszok egyszeru lenne a megoldas xsak senki sem meri egyelore bevallalni.
Konkretan fel kene menni a felsokategoriaban 6.9 vagy 7 colra es akkor tobb hely lenne az akksinak."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
szaszimi
tag
nagyobb es meg nagyobb kamerasziget helyett inkabb az aksit novelnek
-
SkyLine3000
addikt
Már kis távolságról is egy ilyen kinézetű telefon egy kompakt fényképezőre hasonlít hátulról. Biztos nem véletlen basználják ezt a megoldást. Nekem is inkább ez, mint a samu és apple féle asszimetrikus szarok.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
A Leica Kit az előnye.
Amúgy meg tök fölösleges dolog dizájnról vitatkozni, mert abból mindenkinek más jön be. Nekem speciel jobban bejönnek ezek az egybeépített akár kör akár táglalap kameraszigetek mint a különállóak, de másnak meg épp a különálló jön be."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
addikt
Ez miatt is néz ki az összes sokkal jobban, mint a samu vagy apple megoldása szvsz..
Az előd brutálisan jó volt kamera szempontjából, kíváncsi vagyok mit tudnak hozzá adni.
Bárcsak az s23 ultra is lett volna olyan jó, mint az x90 pro plus kamerában..[ Szerkesztve ]
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
Segal
veterán
Az elod kamerakor elcsusztatasa nekem sem tetszett de ez speciel tetszik, meg a Xiaomi 13 Ultranal egy elonye is kiderult ennek a kialakitasnak.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
doooo
veterán
Még egy mosógép...
Megértem, hogy praktikus a fizikai helykihasználás miatt, de a körkörös dizájn nem kötelező része ennek. Egyrészt mosógép, másrészt unalmas. Minden kínai cég csúcs(kamera)telefonja ugyanezt követi perpillanat.
Az X60-széria nagyon mutatós volt (még ha szintén nem is túl egyedi).[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Azert ez eleg brutal telefon lesz
-
lolal
senior tag
Szeretem a Vivot, de itt a van egy telefon a fényképezőmön érzésem van😅
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó