- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
-
Mobilarena
JiaYu G4S Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vati182
aktív tag
válasz
Laza... #1217 üzenetére
köszönöm, illetőnek igazság szerint munkában kocsi ajtónak koccant csak neki zsebében van futárkodik néha nehezebb csomagokkal szóval nem fogja dobálni a telefont, de ez az hozzá koccanhat, de a kérdés akkor választ kapott némileg, tehát lehet a g5s-hez kijelzőt kapni gond nélkül...
Egyébként ilyeneket honnan lehet megrendelni?
Mert Iocean x7 ELite -hey sem jött összeKöszönöm a telefon ajánlást de normál alap telefont szeretne szóval annyira nem mindennapos h az a kijelző betörjön csak ha véletlenül még egyszer így járna akkor legyen lehetőség akar új kijelző beszerzésére, a berakásra meg már van embere...
-
vati182
aktív tag
Köszi az építő jellegű hozzászólást jól jött most off-ba, de ha már vissza jöttél zsibbadásból, akkor megköszönném ha reagálnál is ha esetleg van valami tényleges hozzá értő válaszod is
De ha így kevésbé fárasztja a szemed a dolog, akkor legközelebb tagolom
Lehetséges hogy vastagabb könyvek irányába nem kell nézelődni ilyen esetbenEgyébként igyekeztem csak minél részletesebben leírni a dolgot h ne az legyen valami környezeti tényező hiányában nem tud válaszolni nekem az illető aki képes is lenne rá mert birtokában van annak a tudásnak aminek lehet te nem bár én nem tudom lehet csak a segítőszándékod háttérbe szorult a zsibbadás következtében.
Egyébként bocsáss meg kérlek remélem nem keltettem benned túl erős ellenszenvet, sajnos egyik barátomnak szerettem/szeretnék valójában segíteni és közben rohanok kocsiban ültem mentem egyik megbeszélésről a másikra és ezek közepedte írtam meg gyors az előbbi sorokat. TELEFONRTÓL.
Továbbra is várnám a segítőkész embereket
-
vati182
aktív tag
sziasztok lenne egy olyan kérdésem jiayu g5s (azért ide írok mert aktívabb fórum mint az említett készüléké)
Hátha több ember van itt aki tud segíteni, egyik barátom akarna rendelni g5s és az a baja volt már kinai phone-ja de betört a kijelzője Iocean x7 elite vagy mi volt neki és nem kapott hozzá sehol kijelzőt , viszont munkájából kifolyólag veszélyben van a telefon sokszor meg van ráa z esély h ez is be fog törni ezért szeretném megtudni ha így járna akkor tud e cserélni be lehet e szerezni? mert gondolom bármelyik mobilos megcsinálja de hogy tud is e rendesen rendelni hozzá legalább saját maga alkatrészt mert a másikhoz nem jutott hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest