Hirdetés
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvogabi
tag
válasz
Miklós János #9717 üzenetére
Szia!
Nekem 16%-on 3623mV.
Nekem most tért magához, mert a hét elején 3-4 napig fél nap alatt lemerült.Azt hittem kuka az akksi, de most úgy 16%, hogy csütörtök hajnalban vettem le a töltőről.
Lehet neked is ez valami rövid anomália. -
-
dvogabi
tag
Sziasztok!
Lehet hülyeséget kérdezek, de a minimal romba nincs launcher vagy én raktam fel rosszul? (3 wipe megvolt)
Szeretném növelni az oldalak számát, és widgetet kirakni. -
dvogabi
tag
Nem lehet, hogy neked a "hangerőgombra nem ébreszti a telefont'-t féle rom van fent?Mert nekem lehet állítgatni és hangerő gombra is ébred.Lehet annyira jól beágyazták az inaktív hangerőt, hogy telefonálás közben (akkor ugye a kijelző kikapcsolt állapotban van) sem csinál semmit.
-
dvogabi
tag
Üdv!
A vakut lehet valahogy tuningolni?Mert elég gyengusz....vagy csak ilyet fogtam ki? -
dvogabi
tag
válasz
KurtCobain #6839 üzenetére
Bocsi igazad van.
-
dvogabi
tag
Találtam működő NOVA 3-at!!!
-
dvogabi
tag
Hm....Játékok nem nagyon akarnak nekem elindulni (Nova 2-3 Modern Combat 3-4) pedig már csomó félét leszedtem (powerVr-hez).Kidob az "XY" alkalmazás sajnos leállt felirattal.Van akinek működnek a fent említett játékok?
-
dvogabi
tag
válasz
#18193920 #6806 üzenetére
Valóban sokszor zavaró de néha hasznos is.Megoldhatta volna ki-be kapcsolhatóvá.Vagy az azért bonyolultabb?Eddig tettszik a ROM
Elsőre azt hittem találtam hibát, mert rádugtam a gépre két telót, (Defy és Jiayu) és az utóbbit nem olvasta be a saját kábelével (eddig motorola kábelt használtam).Megcseréltem és a Defy-t látja a kínai usb a Jiayu-t nem..
-
dvogabi
tag
Üdv.
A mai nappal én is szert tettem egy minideal-es G3t-re.Szokni kell a méretét az tény (Defy után).Egyenlőre ismerkedem vele, de hamarosan felkerül rá valami mrfrakk féle rom, mert a főzött rom finomhangolása már most hiányzik. -
dvogabi
tag
válasz
grizlisandor #6584 üzenetére
Mázlista!
Az enyém vámkezelésre vár, gondolom jövőhéten kapom a levelet adatbekérésre. -
dvogabi
tag
Én e hó 5.-én rendeltem és tegnap érkezett az országba.4 perc múlva vám elé volt állítva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Íme az új Android Auto!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- SzoftverPremium.hu
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest