- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabika318
aktív tag
Lacusa és MalisonX is tole rendelt. Nem volt nekik sem gond. A keszlet 10-15 környékén valóban kifogyhatott, mert ures volt a shopja. De most ismét fel van töltve. Szerintem ha eddig nem kamuzott, ezutàn sem fog. Persze ez azért nem 100% garancia csak tobb vàsàrló ajànlàsa.
-
esztam
csendes tag
Ma én is dispute-ot indítottam tmallboxnál, amennyi jó visszajelzést olvastam róla, most annyira csalódtam.. remélem nekem is pár nap múlva refund lesz és bepróbálkozok a dhgatenél.. viszont egy furcsa dolgot vettem észre:
Tegnap egy szingapúri számról kerestek. A kínai csajszi alig tudott valamit angolul és kb. csak annyit lehetett kivenni a szavaiból, hogy ő az Oracle Support tagja és valamilyen adatot szeretne egyeztetni.. hát ez több volt mint furcsa, hogy pont most hívnak Szingapúrból. A szám: +6565012200. Akinek esetleg volt még hasonló hívása az jelezze. Köszi. -
Thewi
tag
3 levelet írtam nekik és miután nem válaszoltak a PayPal-n keresztül indítottam dispute-t.
Február 13-án rendeltem, amikor adtak pár % kedvezményt és 22-én jött a tracking szám. Na ez után nem történt semmi, kamu számot adtak. 1 nap alatt lezáródott az ügy, most már csak a számlámra kell, hogy visszajöjjön a lóvé. A PayPal-n már látom a visszautalást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest