Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Lidl

senior tag

válasz Sanyika1 #385 üzenetére

Szia,

jelenleg a szintén Sanyesz féle 4.1-es ROM van fent.
    És pont az volt a gondom, hogy azok az AGPS és EPO beállítások hiányoztak a 4.1-es ROM-ból. Ezért kellett visszatenni a 4.0-t majd elvégezni a beállításokat és amikor már talált holdakat a GPS teszt progi, akkor utána már 4.1-en is talált.

Éppen ezért nem tudom pontosan megmondani, hogy mi volt akkor beállítva.
    De az #5 hozzászólás alapján csináltam a dolgokat a 10. pontig. Utána nem csináltam full, meg cold reset-et az YGPS-ben.
    Arra emlékszem, hogy a leirtak mind benne voltak akkor a menüben, és mindet meg tudtam csinálni.

Szerintem a Google helyszolgáltatást én nem pipáltam be, ha jól tudom, az nem a GPS működéséhez kell, hanem hogy a telefon "lejelentse" a Google-nek, hogy hol van éppen. Ezt nem tartottam fontosnak.

Én úgy csináltam, hogy a ROM felrakás után semmi egyebet nem csináltam, csak a Wifi beállítását, a Google fiók hozzáadását, GPS Test letöltését és MTKTool letöltését. Tehát tulajdonképpen tiszta volt a teló (cache-ek törölve)

EPO auto letöltésen van, az biztos. A-GPS pedig be van kapcsolva. Ezeket láthatod az MTKTools-ban (Mobiluncle Tools) a "Location Based Sevices" menüben.

Tehát amit kihagytam, az YGPS-ben a full és cold reset. Tulajdonképpen nem jutottam el odáig, mert már korábban talált holdat. (azelött semmi sem jelent meg). Ekkor vártam egy kcsit és megvolt a pozíció is.
    Amúgy meg azt vettem észre, hogy amikor full és cold kapcsolókat megnnyomtam, akkor a GPS státusznál 3-4 másodperc után "Unknown" lett. Ezért hagytam ki ezeket.

Próbáld meg így valahogy.

Lidl

Új hozzászólás Aktív témák