- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lidl
senior tag
válasz
Sanyika1 #385 üzenetére
Szia,
jelenleg a szintén Sanyesz féle 4.1-es ROM van fent.
És pont az volt a gondom, hogy azok az AGPS és EPO beállítások hiányoztak a 4.1-es ROM-ból. Ezért kellett visszatenni a 4.0-t majd elvégezni a beállításokat és amikor már talált holdakat a GPS teszt progi, akkor utána már 4.1-en is talált.Éppen ezért nem tudom pontosan megmondani, hogy mi volt akkor beállítva.
De az #5 hozzászólás alapján csináltam a dolgokat a 10. pontig. Utána nem csináltam full, meg cold reset-et az YGPS-ben.
Arra emlékszem, hogy a leirtak mind benne voltak akkor a menüben, és mindet meg tudtam csinálni.Szerintem a Google helyszolgáltatást én nem pipáltam be, ha jól tudom, az nem a GPS működéséhez kell, hanem hogy a telefon "lejelentse" a Google-nek, hogy hol van éppen. Ezt nem tartottam fontosnak.
Én úgy csináltam, hogy a ROM felrakás után semmi egyebet nem csináltam, csak a Wifi beállítását, a Google fiók hozzáadását, GPS Test letöltését és MTKTool letöltését. Tehát tulajdonképpen tiszta volt a teló (cache-ek törölve)
EPO auto letöltésen van, az biztos. A-GPS pedig be van kapcsolva. Ezeket láthatod az MTKTools-ban (Mobiluncle Tools) a "Location Based Sevices" menüben.
Tehát amit kihagytam, az YGPS-ben a full és cold reset. Tulajdonképpen nem jutottam el odáig, mert már korábban talált holdat. (azelött semmi sem jelent meg). Ekkor vártam egy kcsit és megvolt a pozíció is.
Amúgy meg azt vettem észre, hogy amikor full és cold kapcsolókat megnnyomtam, akkor a GPS státusznál 3-4 másodperc után "Unknown" lett. Ezért hagytam ki ezeket.Próbáld meg így valahogy.
Lidl
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest