- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Befutott a Meizu friss csúcsmodellje
- iPhone topik
- Samsung S5610 Primo - prima primissima
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Sajnos az újabbakon már ilyen módszer sincs, ki kell olvasni, módosítani és visszaírni... fain.
Asszony Acer laposánál lehetett online kódot generálni, de csak egy bootra oldotta fel. Lenovo T450-nél ez sincs, csak a kiolvasós módszer. Nem para, szerencsére a boot sorrend jó, tudom használni. -
Ezzel szebb: [link]
-
Szép munka
Timing attack
(A rövidzárral azt éred el, hogy nem tudja olvasni az EEPROM-ot a gép. Viszont nem minden gépen a bekapcsolástól kell, van, ahol ugyanebben van a BIOS, és ha nem tudja olvasni, nem indul
)
Én egy R61 lapon csináltam ilyet, amit a jóképességű eladó jelszóval bírt küldeni...És hát igen, egy T440-en ez már nem fog menni. Érdemes beszerezni egy CH341A flash olvasót, az az igazi ilyesmire
"hisz ezelőttig én sem tudtam, de a net az ember jóbarátja is lehet ilyen ügyekben."
A net elsősorban erre való, hogy megtalálj infókat@joghurt :
-
Ez a megcsukjuk az EEPROM-ot bekapcsoláskor harmadik generációs Lenovokig működött is teljesen jól. Anno ezt ipari mennyiségben műveltem. HP, Dell és Fujitsu gépekre meg lehetett generálni helyreállító kódot. Ez se tegnap volt...
-
Graphics
Jómunkásember
Zsugorcsöves megoldással én már egy Dell gépet adtam vissza a tulajnak.. Ott is ponthegesztést alkalmaztak egy régebbi Latitude-on.
Ez a jelszóvédett barkács még az egyszerűbb megoldások közé tartozik, és egy ilyen idős gépnél már a "warez" jellegét is elvesztette szerintem a dolog.
-
joghurt
addikt
Szerintem ez teljesen jó barkács.
Mi annak idején csak a BIOSba nem tudtunk belépni. Megvolt a jelszó lenyomata, de ebből persze nem visszafejthető az eredeti. Megdebugoltuk a BIOS-t gépi kódban, hogy mi történik a begépelt karakterekkel. Itt szerencsénkre olyan egyszerű kódolás történt, amivel nagyon könnyű volt hash-ütközést produkálni. Mondjuk egy 45.89.AB.CD hash-hez a "<=:;8945" karaktersorozat begépelése is megfelelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Robogó, kismotor
- Befutott a Meizu friss csúcsmodellje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Laptop Alkatrészek
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HP Zbook Fury 15 G8 mobil munkaállomás -i7-11800H / 32 GB RAM / RTX A2000
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest