- Honor 200 Pro - mobilportré
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
Bogdán Máté #26 üzenetére
Ugye hülyéskedsz? A vásárlás pillanatában kapsz mindent a Telekom fiókodba. Viszont készülékhez kapcsolódó számlát még akkor sem küld a Telekom papíron, ha papír alapú havi számlalevelet kérsz.
-
Silenzio
addikt
Jaa nagy telóknak vannak szuper hátrányai, rendszeresen nem férnek bele a farmerzsebeimben, a Honor Magic V2 is sikeresen a betonra pottyant a rövidgatyám zsebéből, nagyon örültem. Szerencsére csak a tokra esett, az is megúszta egy apró karcolással. Mi van, ha a vajas felére esik?
-
Silenzio
addikt
válasz
Bogdán Máté #15 üzenetére
Mivel jártam magyar szakra (is, amíg láttam értelmét), abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy szembesültem azzal, hogy egyetemen tök máshogy oktatják a magyart, sokkal kevésbé szabályalapú, MTA-központú, nem a helyesírásból indul ki, hanem ún. nyelvi kompeteciákból, ami mindenkinek más, meg abból, hogy él a nyelv.
Mivel a nyelveket használjuk (kivéve a holt nyelveket), folyamatosan alakulnak és változnak, a beemelt szavak jelentése is módosul, torzul. Nekünk, használóknak azonban érdemes ügyelni arra, hogy a választékossága ne csorbuljon.
Elnézést, nem szoktam nyelvtannáci lenni, biztos másnapos voltam. Nem is érzem zavarónak az uszkve módosult, újabb jelentésű használatát. Inkább az szokott fájni, amikor a választékosság csorbul. Néhány évtizede valaki(k) elkezdték az angol "epic"-re a magyar "epikus" szót használni, holott az epikus azt jelentette, hogy az epika műnemében íródott mű. Elfelejtették, hogy erre van egy kurvaSZÉP magyar szó, az eposzi. De már az epikus is helyes, amivel nem lenne semmi gond, ha nem kezdenék agyonhasználni, és nem kezdene általa kikopni az eposzi szó a nyelvből. Idegbajt kapok, hogy minden második videojátékos tesztben és filmkritikában szerepel, hogy epikus. Menjenek a p*csába, ennyire futja fantáziából.
Ja, hát hardveresen tényleg előremutató azonos árszinten, de engem baromira zavarna, hogy 1.5 centi vastag becsukva, meg hogy lényegesen gyengébb a kamerája, mint a Xiaominak. A többségnek nyilván az előbbi a lényeges, a kamerát meg pont leszarják. Számomra a Magic V2-nál kezdődik a foldable, most is a zsebemben van, és pont olyan, mint egy átlagos phablet. Persze annak, aki táskában tartja, sájszegál.
-
Silenzio
addikt
válasz
Bogdán Máté #8 üzenetére
Mivel jobb a Flip? Imádom, amikor az emberek választékosnak szánt kifejezéseket használnak rosszul. Uszkve azt jelenti, -tól -ig.
Magic V2-t vettem a Telekomnál, ha jó áron adom el az ajándék Nintendót, akkor 400 alatt jövök ki bőven. Ennyit megér. Már nem használnék mást, csak foldable-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest