- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Aktív témák
-
-
Grafman
aktív tag
Az [AOD] STOMPING GROUND serveren szoktam lógni Grando Ungaryan néven, csak simán a játék FFA multi része alatt megtalálod.
itt nem szoktunk túl sokan lenni, de mindíg van úgy 8-10 ember, szerintem pont ideális egy-két Duel fight-hoz.
Van magyar Server is a Hungaryan Fight Club. -
Grafman
aktív tag
Na azért fogadok, hogy a sötét befelyezés sem azzal végződik, hogy legyőzted Luke-ot meg Kyle-t, legföljebb döntetlen vagy valami hasonló...
Erre azért nemigen kaphattak engedélyt a jó öreg George-tól...
Szerintem a sötét oldalra való elcsábulás pont azt jelenti, hogy nincs erőd, gyenge vagy, nem vagy többé Jedi. Úgy is vehetjük, hogy ez az Akadémia utolsó vizsgája, ha nem tudsz uralkodni magadon (vagy a kíváncsiságodon) a megfelelő pillnatban, MEGBUKTÁL!:t
A sötét oldal mindíg megszívja, és ez így van rendjén. -
Grafman
aktív tag
Na hülye azért nem vagyok, a sima mászkálásra gondoltam, pontosabban arra, hogy a motorba pakolt néhány optimálizatlan plussz (részletesebb textúrák ,finomabb animáció, effektek cetele...) miatt lassabb a játék.
De ha jobban elolvasod amit írtam rájössz magadtól is, hogy nem a direkt lelassított jelenetekre gondoltam.
Kombózni meg most is lehet a kardal, sőtt jóval több a speckó mint a JK2-ben. -
Grafman
aktív tag
Van itthon egy elfekvő GF2MX V7100-esem, de ezért nem cserélem ki a gépben, végül is csak egy pályán tapasztaltam a bug-ot.
Ez az Academy nekem bejött, bár a JK2 story-ja, a script-ek, és az egész játék felépítése, ahogyan a küldetések és helyszínek követik egymást mérvöldekkel jobb és hangulatosabb.
A JK2 után csak a második hely jut neki de még bizosan nem törlöm le vagy fél évig agépről (multi über alles!).
Jah, az egész tényleg lassabb lett egy picit, az előző epizódhoz képest kicsit olyan mintha végig slow motion-ban lennének animálva az emberek.
A legtöbb belassulás pedig a külső helyszíneken van, mivel azok már nem a Quake3 engine-el készültek, hanem a Lucas Art saját motorjával.
Multiban nyomja valaki a JK2-őt?! -
-
Grafman
aktív tag
A játék vége felé van egy küldetés aholvá az X-wingünkel érkezünk és egy vulkánra (sok szakadék, láva stb.) épített komplexumban kell bóklászni.
Hiányoznak az égbolt és a távoli tárgyak textúrái, csak sárga üresség tátong helyettük, az ellenfelek modeljei is csak sárga sziluettként látszanak ha távolabb vagyunk töllük, elég fura az egész.
A többi pályán nem tapasztaltam ilyesmit ezért gyanakszom valamiféle program bug-ra.
Valakinek produkálja ugyan ezt a progi (márha eljutott már addig a pályáig)?!
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest