- Milyen okostelefont vegyek?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Hol is kell ezeket a mapokat letölteni? ÉS ez egy csomag, vagy az összes pályát le kell töltögetnem?
IGaz, a JK2-nél is töltögettem egy csomó pályát (JEdi Council 1-2; stb...), de az Academy-ben valóban kevesebb pálya van.
Én most már inkább ráállok az Academyre: jó a JK2, de más az Acad., és szerintem mozgásban is több csemege van benne, tehát erre szokok, a JK2 csak bekavarna... :D -
DrSoul
őstag
Mostanában inkább America's Army-zom... :DDD
-
DrSoul
őstag
A JK2-ben sokat multiztam, voltam klánban is (angol), sőt, még honlapot is kezdtem csinálni nekik, csak abbamaradt a dolog. [L]http://www.jediknights.ini.hu[/L]
Az Academyban még nem multiztam, még csak épp, hogy elkezdtem a SP-t, de mivel sokban hasonlít a JK2-höz, lehet, hogy ''felmerészkedek'' valamelyik szerverre... Bár én régebben a ''Zone''-on játszottam, de ott még nincs Academy...
Régen egész jól kezdett menni a kardozás, de most nem tudom, hogy menne....
Hol szoktál játszani? Van magyar szerver/klán? -
DrSoul
őstag
Én nem néztelej hülyének, nem kell indulatoskodni, nyugi... :)
Nem is konkrét rád gondoltam, a topicban több helyen olvastam, de nem jegyeztem meg, ki írta... Ezért se válaszoltam konkrétan senkinek, hanem csak hozzászoltam a topichoz.
És most vagy én nem stimmelek, de esküszöm, amikor megláttam (és pont kb 1 hete játszhattam a JK2-vel, tehát nem úgy, hogy utoljára tavaly láttam), mondtam: Jéé, mintha ez gyorsabb lenne. És én se csak a mászkálásra gondolok.
Nem játszottam végig a játékot, igaz, 20 ember még nem volt rajtam, de úgy 6-7 egyszerre igen, de semmi gondot nem tapasztaltam... De majd jobban megfigyelem, mostmár... :D -
DrSoul
őstag
Nem tudom, milyen lassulásról van itt szó...
Én pont, hogy azt vettem észre, hogy a főszereplő gyorsabban mozog, mint Kyle a JK2-ben. A ''sétálás'' is (amikor úgy mész, hogy nyomod a SHIFT-et) gyorsabb: a JK2-ben szép komótosan lehetett vonulni, ''vagizva'' közben a karddal... :DDD
konfig: Asus A7N8X, amd 1700+, 512Mb 333 Ram, Radeon 8500Le
:C -
DrSoul
őstag
Aaaaajaj... :DDD
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest