- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Aktív témák
-
-
Grafman
aktív tag
Az [AOD] STOMPING GROUND serveren szoktam lógni Grando Ungaryan néven, csak simán a játék FFA multi része alatt megtalálod.
itt nem szoktunk túl sokan lenni, de mindíg van úgy 8-10 ember, szerintem pont ideális egy-két Duel fight-hoz.
Van magyar Server is a Hungaryan Fight Club. -
Grafman
aktív tag
Na hülye azért nem vagyok, a sima mászkálásra gondoltam, pontosabban arra, hogy a motorba pakolt néhány optimálizatlan plussz (részletesebb textúrák ,finomabb animáció, effektek cetele...) miatt lassabb a játék.
De ha jobban elolvasod amit írtam rájössz magadtól is, hogy nem a direkt lelassított jelenetekre gondoltam.
Kombózni meg most is lehet a kardal, sőtt jóval több a speckó mint a JK2-ben.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest