Hirdetés
-
Mobilarena
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
vegitossj7
addikt
válasz
macilaci78 #20581 üzenetére
Személy szerint már azzal is bajom van hogy külön ki kell emelni hogy LHR-es vagy sem
-
vegitossj7
addikt
válasz
Intruder2k5 #20574 üzenetére
Akkor bocsi, nem tűnt fel sajnos
-
vegitossj7
addikt
válasz
macilaci78 #20572 üzenetére
Ezért is írtam, hogy ha lehetőség lenne egy külön kategóriának, mindenki jobban járna.
Amikor beleírják hogy mekkora a Mh/s-re képes, nem tudom gaminggel összekötni sajnos.VGA-k lehetnek drágábbak, de mikor 10 milliós rig-eket hirdetnek, elrontja az ember napját.
Mondom úgy hogy már több mint 1 éve csendben vártam hogy legyen változás, de napi szinten ez vár ha GPU-ra keresek.
-
vegitossj7
addikt
válasz
lezso6 #20570 üzenetére
Ha nagyon akarjátok, sok sikert.
>Hiába tiltod be az árusítását, akkor sem lesz változás.Ahogy nézegettem a CPU-kat, elég jó árban vannak. Sőt, minden más.
A bajom annyi hogy a Gaminggel együtt vannak a Bányász uzsorások, ha nem is tiltani, egy külön kategóriát igazán kaphatnának.
Mikor olyat ír a feladó hogy "emberi áron adok el" és az MSRP négyszerese, picit felmegy az emberben a pumpa.
Autókról nem vitázhatok, amit kinéztem nagyon jó árban volt előző hónapban. -
vegitossj7
addikt
Hát, ha az a megoldás erre hogy "dőljön be az egész Crypto", akkor arra várhatunk.
Főleg hogy már EA-től Ubisoftig Blockchain/NFT játékokat akar csinálni...
Csak arra akartam utalni az egész "bányász tiltás"-al hogy nem vet jó fényt a Hardverapróra, repülnek a 6-10 milliós értékek olyan dolgokért amiket ők maguk vittek ilyen árakba. -
vegitossj7
addikt
válasz
s7evcsenko #20565 üzenetére
Hát, elég bonyolult egy téma, de lényegében mindenki szórakozását elrontják rövid- és hosszútávon is.
Azzal hogy teret kapnak meg még inkább terjed ez a "trend".
Több mint 1 éve nem lehet GPU-t venni onnan, mivel 2-3-4-5x áron mennek a dolgok,mintha nem is léteznének ezek a kártyák/gépek.
Az meg megint másik hogy ha bányásszák a kártyákat, nem mondják meg mennyit-milyen állapotban futott előtte, simán rádsóznak egy olyan kártyát amiről tudják hogy nem tudja azt a teljesítményt adni ami a dobozra van írva.
2 tucat ember adja el/veszi meg egész Magyarország készletét.
Bár tudom, már késő, ezt még a legelején kellett volna megtenni, de jobb később mint soha.
Személyes véleményem volt.
Szerk: Nem az eladók/vevőkkel van bajom, hanem magával a Bányászat népszerűtísével az oldalon.
-
vegitossj7
addikt
Sziasztok!
A Hardverapró csapat nem gondolkozott el azon mostanság hogy minden Bányász rig-et, eladót-vevőt tiltásra helyezzenek?
Magyarország egyik legmegbízhatóbb helye sokunknak az oldal, sokan itt is adják el ezeket.
Csak egy észrevétel, remélem nem vagyok egyedül ezzel.
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest