- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
válasz
kupecke #19917 üzenetére
Értem, amit leírsz. Elvben egyet értek vele. De az
áthuzottszöveg mellett az Off topic szöveget is kellene szűrni, sőt, bizonyos szempontból a félkövér szöveg és a dőlt szöveg is zavaró lehet.A valódi megoldás az lehet, ha nincsenek listás hirdetések, csak egy termék jelenhet meg hirdetésenként.
-
válasz
kupecke #19917 üzenetére
Én viszont tapasztalatból tudom, hogy ez nem ennyi teendő és nem ennyi következménye van, hanem sokkal több.
Azért is alkalmazzák az áthúzást, mert jelen pillanatban nincs, de még lesz, és akkor nem kell megint beírni a nevét, megkeresni a terméklinket hozzá, stb., hanem csak levenni az áthúzást.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
kupecke #19917 üzenetére
Ha rám gondolsz, akkor korrigálnék.... Nem vagyok szövetséges.
Igazából nem is értem, hogy mit értesz tisztességtelen piaci előnynek ebben a vonatkozásban.
Hogy szerez előnyt egy áthúzott termékkel?
Becsalogatja a hirdetésébe, hogy a többi portékát szem elé tegye? Vagy?Én azt hittem az zavar, hogy keresésnél bejönnek ezek találatnak... De látom itt többről van szó.
Aktív témák
- Metal topik
- Lexus, Toyota topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen monitort vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Politika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kutya topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest