- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
Elrood
őstag
Cikkeknél, pl.: Bővebben: link
Felül a legörgíthető sáv mellett levő ''opciók'' rész közvetlenül a legörgíhető sáv mellett helyezkedik el, míg IE alatt jobb szélen. -
Drizzt
nagyúr
Az megoldható lenne-e, hogy hozzászólás nélkül valaki valamelyik topicot tudja upolni, mondjuk óránként?
Szvsz ez jó ötlet lenne, s nem lenne annyi az up hozzászólással terhelt topic... -
gerlaip
addikt
Szeretném megkérdezni, hogy lesz ill. lehet-e olyen funkció, amivel a korábbi hozzászólásaimat meg tudnám nézni. (Nem akarok a konkurens hwsw-vel példálózni, de ott pl elég bő az ilyen szolgáltatások száma)
-
lac019
tag
Biztos kérdezték már, de nem lehetne a fórumoknál, hogy mutatatná az utolsó hozzászólásomtól? Vagy a felhaszálónévre rákeresni?
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
Ha az ''Alaplapok'' rovatban a ''FŐOLDAL''-ra kattintok, csak frissít.
[Szerkesztve] -
Pet_i
senior tag
Lassú ma a PH! Mi történt?
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Találtam 1 kicsi ám de bosszantó hibát Firefox 0.9.3-mal:
Modemesek bocs!
[Szerkesztve] -
lamadou
senior tag
Nem lehetne, egy olyan funkció, hogy csak akkor küldenek e-mailt ha egy bizonyos ember írt a topicba? Mert pl. lehet, hogy én beszélgetek/vitatkozom valakivel, de más is van a topicban, csak engem nem igazán érdekelnek csak a vitapartnerem hozzászólásai.
-
inkab
aktív tag
Miért nem jelenik meg job oldalt az ''utolsó hozzászólásaim''-nál az a totyik amibe írtam.
Eddig megjelent, a régebiek ott is vannak, de azutolsó 5-6 nincs!
-
Bash
őstag
Írjál mail-t Parci-nak: Bővebben: link, ő talán tud segíteni.
-
tildy
nagyúr
Bővebben: link
A teljes magyarítás!!! Súgóval!!!
Bővebben: link -
mormota
senior tag
lehet volt már, de opera alatt nem igazán kóser a kinézete a dolgoknak:
értem ezalatt: a főoldalon em jelenik meg semmi középen (cikkek, hirek)
a menü felül középen nem igazán kezelhető, mert a reklámcsík félig bele van csúszva a menübe
opera 6.05 win-es
[Szerkesztve] -
jjander
csendes tag
biztosan fel lett már hozva a dolog csak gondoltam hátha nem...
arról lenne szó hogy kb. másfél éve regeltem egy jander felhasználót ide anno egészen sok dolgot sikerült megbeszélnünk pár emberrel. de azóta nem jártam a fórumon és hát a jelszóra nem emléxem és nem a szokásosak közül van az biztosígy most nem tudok belépni jander-ként. nem mintha zavarna csak jobb lenne.
az is lehet hogy én vagyok figyelmetlen és túlságosan másnapos hogy megtalájam a jelszó felejtés gombot/linket... de ha tényleg nincs akkor sztem nem lenne rossz 5let...
köszi és bocsi ha sokadik voltam -
vtechun
veterán
hello! Nekem olyan ötletem van a ph javításával kapcsolatban, hogy amikor x válasz y üzenetére olvasható, akkor az üzenetére fölémenve jelenjen meg kis szövegbuborékban az eredeti üzenet, úgytom van ilyen lehetőség html-ben igen igen látom is mint a sile-knél, ha fölémegyek valamelyik fölé akkor megjelenik a kódja.. szerintem ez hasznos lenne...
-
Fr4G
aktív tag
Megkérdezhetem a hozzászólásom törlésének okát?
(Már csak azért is, hogy tudjam mit tartsak be, annak ellenére, hogy többször is elolvastam az Alapelveket)
[Szerkesztve] -
Vki
tag
Jó,akkor ide is betolom azt nagy képemet!
A legjobb javítás a PH!-n:
Ha moderátor lehetek!!Nem azé,de ténleg!Én az ilyenekben komoly vagyok!!
[Szerkesztve] -
róland
veterán
Látom, hogy ha az aktív tag ablakban egy névre kattintok, akkor megjelenik a tag ablak.
De a rákeresés még mindig hiányzik. -
róland
veterán
Szia Parci!
Szép-szép, hogy az aktív tagokat időrendi sorrendben listázzátok ki, de 100 tag fölött bajos egy-egy embert megkeresni, itt van-e.
Lenne pár ötletem:
1./ Lehessen a listázást abc sorrendben is kérni (választani).
2./ Később azt is jelezhetné a rendszer, hogy az adott tagnak mely topik(ok)ban volt(ak) az utolsó hozzászólása(i).
3./ Az e-mail címét is megjeleníthetné a rendszer, úgy mint a tag modulban.
4./ esetleg lehetne rá lehetne keresni, hogy aktív-e valaki. (Vagy mikor volt itt utoljára.)
Tudom, hogy ez már a chat felé megy, de néha kérdeznék valakitől valamit s elég bajos megkeresni az e-mail címét.
[Szerkesztve] -
borob
tag
Huhh, most nem fogom végigolvasni az egész topicot, de lenne egy kérdésem. Hogy lehet az adott téma uccsó hozzászólására ugrani még a topicválasztó képernyőrül? Mert szvsz nekem nagyon hiányzik és így mindig jelölhetem ki, hogy hanyadik hozzászólásokig szeretnék menni. Vagy meg lehet vhol fordítani a hozzászólások listázásának időrendi sorrendjét?
-
b0unCe
aktív tag
en is javaslom a kerese funkcio boviteset. Mert igy pl lehet csak a hwpiacban keresni, vagy csak a szakmai topikokban.
-
d-boy
senior tag
Na akkor javasoljad
Én nem azt akarom, hogy egyedi képem legyen, hanem lehessen több képből választani.
Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Posta, csomagküldés
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest