- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
megalover
tag
válasz
Sk8erPeter #3430 üzenetére
Csak azt nem értem, hogy miért kell alapból gusztustalannak minősíteni a forgalomcserélést. Ez csak egy formája a forgalom generálásának.
-
megalover
tag
válasz
martonx #3425 üzenetére
Ebben az a rossz, ahogy te a traffic exchange-t kamatoztatni akarod.
Már ne haragudj, de ezt én nem tudom sem elfogadni, sem megérteni. Akkor szerinted mire való a traffic exchange? A véleményed meg nem mérvadó, ugyanis mások véleménye szerint pedig lehet nem alapból gusztustalan..
-
megalover
tag
válasz
sztanozs #3423 üzenetére
Ha a video megnézése indikálja a vásárlást, akkor mit számít a nézettség
Nagyon egyszerű. A google találati oldalán előrébb szerepelnek a nagyobb nézettségű videók. Magyarán jobb helyen szerepel a videóm, tehát ha valaki erre a témára keres rá, akkor sokkal nagyobb eséllyel fog az én videómnál kilyukadni, ott pedig kint van a terméknek a linkje is...
-
megalover
tag
válasz
sztanozs #3421 üzenetére
Bitcoint nem ismerem de halottam már róla, a reklámok meg általában szintén csak akkor fizetősek, ha azokra rákattintanak. Forgalomcsere oldalaknál elég kevesen kattintanak, a többség csak ránéz aztán tovább kattint. Ezért gondoltam a videós megoldásra, mert a nagy nézettségű videók magukkal hoznák a tényleges potenciális látogatókat, akiknél esélyes hogy vásárolnak is... Érted már?
-
megalover
tag
válasz
sztanozs #3419 üzenetére
Most őszintén... Mi az, amit a mai világban - és pláne az internet világában - nem akarunk pénztermelésre fölhasználni? És mi ebben a rossz, ha szabad tudnom? Szinte az egész web erről szól. (Mondhatnám erre lett kitalálva.. De ezzel messzire jutnánk!)
Az hogy automatikusan elindul egy videó, az meg szerintem semmivel nem rosszab, mint amikor betöltődik egy kép - végtére is a videó is csak egymás utáni képek sokasága nemde?! Akkor meg mi a baj vele, legfeljebb nem nézed meg, hanem tovább katintasz és kész... Erről szól maga a forgalomcsere. Csupa olyan oldal, ami valójában minket nem érdekel, csak azért kattintunk rá hogy a mi honlapunkra is rákattintsanak.
Egyébként, pont ezt magyarázom hogy senki nem irányít át téged sehová.. a userek maguktól kattintanak az adott oldalra. Benne is van a nevében: Manual Traffic Exchange.
-
megalover
tag
Ha magától elindulna, akkor kénytelen lenne megnézni, még ha csak részben is. Azért nem kell mindig rosszra gondolni, és ez azért még mindig jobb/legálisabb módja a reklámozásnak, minthogyha egy felugró ablakban rögtön megnyittatnám vele a reklámozni kívánt honlapomat/termékemet....
-
megalover
tag
válasz
Sk8erPeter #3415 üzenetére
Nincs szó itt semmilyen kattintó BOT-ról, hanem Traffic Exchange (azaz forgalmcserélő) oldalakon van néhány tízezer kreditem, amire abszolút valós látogatókat kapok!!! Hehe, azért jó vicc volt ez a bot.
-
megalover
tag
Itt arról volt csupán szó, hogy látogatókat tudok irányítani egy adott weboldalra amely beágyazva tartalmaz youtube videót is. Mindössze azt szerettem volna elérni, hogy aki megnézi az oldalamat, az egyúttal a beágyazott videó nézettségét is növelje. De mint az imént kiderült ez sajna nem megoldható, mert ahhoz az illetőnek a videón is kattintania kéne még egyet! Mivel a youtube számlálója csak azt számolja a megtekintéseknél...
-
megalover
tag
válasz
Sk8erPeter #3406 üzenetére
Jjaja, mindig szoktam előtte guglizni, itt csak a meglepődöttségemnek akartam hangot adni.
-
megalover
tag
válasz
Sk8erPeter #3403 üzenetére
Látom te is megtaláltad közben... Hát szomorú vagyok. Ilyen formában akkor nem tudom felhasználni a látogatói kapacitásaimat. Kellemetlen...
Köszi mindenkinek aki utánanézett!
-
megalover
tag
válasz
Sk8erPeter #3400 üzenetére
Előkerestem, és megtaláltam hogy hol olvastam előzőleg erről a "natívos" témáról. Ha jól emlékszem ez az oldal volt:
http://support.google.com/youtube/bin/answer.py?hl=en&answer=175736
Itt írja:
Remember that not every video playback counts as a view. Playbacks that do not begin with a click on the native YouTube player typically do not count as a ‘view’ because user-initiated clicks are more representative of the kind of interaction the viewcount is intended to measure.
-
megalover
tag
válasz
sztanozs #3394 üzenetére
Áááá, sejtettem, így viszont ugrott a koncepcióm.
Valahogy sejtettem, mert eddig még sehol nem láttam olyat, ahol meg tudták volna ezt oldani. Az a különös számomra ebben az egészben, hogy beágyazott videóknál egy egyszerű kattintással való elindítást már megtekintésnek számol. Viszont még egy megoldást lehetségesnek tartanék, legalábbis ha van rá ilyen script utasítás... Szóval olyat nem tudok, hogy a képernyő egy adott koordináta pontjára szimuláljon/végezzen egérkattintást az oldalamon? Mert az lehet hogy működne - igaz hogy a különböző kijelző felbontásoknál ez is problémás lenne - vagy ilyen esetben is meg tudná azt különböztetni az API a valódi egér kattintástól?
-
megalover
tag
válasz
Sk8erPeter #3388 üzenetére
Köszi így már sikerült. Beillesztettem a saját videóm ID-jét a kódba, és leteszteltem. Sajnos semelyik esetben sem számolta a youtube, csak amikor a videóra történő kattintással indítottam el. A külső linkes indításnál, illetve az automatikus indításnál egyáltalán nem számol még mindig...
-
megalover
tag
válasz
Sk8erPeter #3386 üzenetére
Sajnos nem tudtam működésre bírni a tubeplayert, vagy csak túl hülye vagyok a javascriptekhez. Mindenesetre azt láttam, hogy az ottani példában szereplő videónál nem számolja a nézettséget. Ez elég volt hozzá, hogy fel is adjam a dolgot. Ha valaki segítene egy megoldást találni, hogy hogyan lehetene indításra bírni auto-kattintással a videót,, azt nagyon megköszönném. Sajnos én nem vagok webprogramozó, úgyhogy ebbe beletört a bicskám..
-
megalover
tag
válasz
sebastien19 #3383 üzenetére
Most billentyű kombináció, vagy makró?! Mert a kettő nem ugyanaz... Én már csak tudom, makrókat programozok!!
-
megalover
tag
válasz
Sk8erPeter #3381 üzenetére
Nézd meg az általam küldött oldalt, és kattintgass rajta... meg fogod látni, hogy ahányszor csak rákattintasz mindig fogja számolni a kattintásodat! Természetesen ha az indítasok/lejátszások között mindig nyomsz előbb egy oldalfrissítést is! Valahol még azt is olvastam erről, hogy egy gépről egy videóra max. 300 megtekintést számol a youtube! Szóval kellene számolnia, de sajnos a tubeplayer nem számol. Viszont az én módszeremnél igen - akár egy IP-ről többször is - igaz hogy csak akkor ha ténylegesen kattintás történik a videón! Mármint hogyha kattintással elindítja valaki a videót, azt fogja nézettségnek számolni...
És még egy apró megjegyzés: állítólag a youtube csak a saját oldalán megnyitott videó lejátszásokat számolja most már a nézettségi adatoknál. (ha a 'native' jelző ezt jelenti, mert angolul volt a cikkben ahol olvastam, mivel utánanéztem ennek is?!) Ha ez igaz, akkor ezt a dolgot nekem már sikerült valahogy egy "kis trükkel" kijátszani, de a videó kattintással történő elindítása kell hozzá, amit még nem tudom hogy hogyan oldjak meg...
-
megalover
tag
válasz
Sk8erPeter #3376 üzenetére
Hát nekem úgy tűnik, hogy ennél a tubeplayernél sem számolja a nézettséget a youtube... Még ötlet valaki?
-
megalover
tag
válasz
Sk8erPeter #3376 üzenetére
Akkor ezt hogy kéne bele tenni, csinálni egy háttérben (vagyis nem látszódó) 'player' gombot és oldalbetöltésnél arra kattintani a .click-es módszerrel? Elég suta vagyok javascriptből.
-
megalover
tag
válasz
Sk8erPeter #3374 üzenetére
Gondoltam, hogy megkérdezitek majd.
Az lenne a célom, hogy a youtube számoljon nekem a videóimnál látogatottságot. Viszont a beépített autoplay opcióval ezt nem számolja bele a statisztikában. Mivel mikro site-okról van szó, amit a látogatók többsége (999 userből kábé 998) csak megnéz, de a videóim elindítására nem kattintanak rá. Ezért nem is számolja a youtube. Csak akkor fogja számolni, ha valahogy helyettük le tudom kattintani a videót hogy elinduljon magától... De ne az autoplay-el, mert akkor ugye nem fogja plusz látogatónak számolni. Szóval röviden csak ennyi.
Köszi a tippeket, megnézem. Dobtam pü-t...
-
megalover
tag
Kedves Programozó Társaim!
Segítségeteket szeretném kérni, de az is lehet hogy ez egy kivitelezhetetlen feladat lesz... én előre szóltam!
Szóval adott a probléma: oldalba ágyazott youtube videón szeretnék javascripttel "magától kattintást" végeztetni. Tudom-tudom, van itt egy "swf object" nevű kisebb probléma, hogy ti. a lejátszót vezérlő 'player' objektum, amire kattintani kellene, az nem egy rendes html elem hanem benne van egy ilyen swf object-be applikálva... Na most hogyan lehet ezt megoldani, vagy ha nem lehet sehogyan, akkor arról győzzetek meg alaposan engem...
Köszi:
megalover
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest