- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Apple iPhone 17 - alap
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
megalover
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Áááá, sejtettem, így viszont ugrott a koncepcióm.

Valahogy sejtettem, mert eddig még sehol nem láttam olyat, ahol meg tudták volna ezt oldani. Az a különös számomra ebben az egészben, hogy beágyazott videóknál egy egyszerű kattintással való elindítást már megtekintésnek számol. Viszont még egy megoldást lehetségesnek tartanék, legalábbis ha van rá ilyen script utasítás... Szóval olyat nem tudok, hogy a képernyő egy adott koordináta pontjára szimuláljon/végezzen egérkattintást az oldalamon? Mert az lehet hogy működne - igaz hogy a különböző kijelző felbontásoknál ez is problémás lenne - vagy ilyen esetben is meg tudná azt különböztetni az API a valódi egér kattintástól?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okos Otthon / Smart Home
- TCL LCD és LED TV-k
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Projektor topic
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest