Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Google Pixel topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
megalover
tag
Kedves Programozó Társaim!
Segítségeteket szeretném kérni, de az is lehet hogy ez egy kivitelezhetetlen feladat lesz... én előre szóltam!
Szóval adott a probléma: oldalba ágyazott youtube videón szeretnék javascripttel "magától kattintást" végeztetni. Tudom-tudom, van itt egy "swf object" nevű kisebb probléma, hogy ti. a lejátszót vezérlő 'player' objektum, amire kattintani kellene, az nem egy rendes html elem hanem benne van egy ilyen swf object-be applikálva... Na most hogyan lehet ezt megoldani, vagy ha nem lehet sehogyan, akkor arról győzzetek meg alaposan engem... 
Köszi:
megalover
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval adott a probléma: oldalba ágyazott youtube videón szeretnék javascripttel "magától kattintást" végeztetni. Tudom-tudom, van itt egy "swf object" nevű kisebb probléma, hogy ti. a lejátszót vezérlő 'player' objektum, amire kattintani kellene, az nem egy rendes html elem hanem benne van egy ilyen swf object-be applikálva... Na most hogyan lehet ezt megoldani, vagy ha nem lehet sehogyan, akkor arról győzzetek meg alaposan engem...