Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Bemutatkozott a Redmi R70 és R70m: ugyanaz a telefon, más akkuval
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
megalover
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Gondoltam, hogy megkérdezitek majd.
Az lenne a célom, hogy a youtube számoljon nekem a videóimnál látogatottságot. Viszont a beépített autoplay opcióval ezt nem számolja bele a statisztikában. Mivel mikro site-okról van szó, amit a látogatók többsége (999 userből kábé 998) csak megnéz, de a videóim elindítására nem kattintanak rá. Ezért nem is számolja a youtube. Csak akkor fogja számolni, ha valahogy helyettük le tudom kattintani a videót hogy elinduljon magától... De ne az autoplay-el, mert akkor ugye nem fogja plusz látogatónak számolni. Szóval röviden csak ennyi.Köszi a tippeket, megnézem. Dobtam pü-t...

Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az lenne a célom, hogy a youtube számoljon nekem a videóimnál látogatottságot. Viszont a beépített autoplay opcióval ezt nem számolja bele a statisztikában. Mivel mikro site-okról van szó, amit a látogatók többsége (999 userből kábé 998) csak megnéz, de a videóim elindítására nem kattintanak rá. Ezért nem is számolja a youtube. Csak akkor fogja számolni, ha valahogy helyettük le tudom kattintani a videót hogy elinduljon magától... De ne az autoplay-el, mert akkor ugye nem fogja plusz látogatónak számolni. Szóval röviden csak ennyi.