Hirdetés
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
megalover
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Gondoltam, hogy megkérdezitek majd.
Az lenne a célom, hogy a youtube számoljon nekem a videóimnál látogatottságot. Viszont a beépített autoplay opcióval ezt nem számolja bele a statisztikában. Mivel mikro site-okról van szó, amit a látogatók többsége (999 userből kábé 998) csak megnéz, de a videóim elindítására nem kattintanak rá. Ezért nem is számolja a youtube. Csak akkor fogja számolni, ha valahogy helyettük le tudom kattintani a videót hogy elinduljon magától... De ne az autoplay-el, mert akkor ugye nem fogja plusz látogatónak számolni. Szóval röviden csak ennyi.Köszi a tippeket, megnézem. Dobtam pü-t...

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az lenne a célom, hogy a youtube számoljon nekem a videóimnál látogatottságot. Viszont a beépített autoplay opcióval ezt nem számolja bele a statisztikában. Mivel mikro site-okról van szó, amit a látogatók többsége (999 userből kábé 998) csak megnéz, de a videóim elindítására nem kattintanak rá. Ezért nem is számolja a youtube. Csak akkor fogja számolni, ha valahogy helyettük le tudom kattintani a videót hogy elinduljon magától... De ne az autoplay-el, mert akkor ugye nem fogja plusz látogatónak számolni. Szóval röviden csak ennyi.