Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Mobil flották
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X9s is elkíséri az Ultrát a globális piacra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
megalover
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Sajnos nem tudtam működésre bírni a tubeplayert, vagy csak túl hülye vagyok a javascriptekhez. Mindenesetre azt láttam, hogy az ottani példában szereplő videónál nem számolja a nézettséget. Ez elég volt hozzá, hogy fel is adjam a dolgot. Ha valaki segítene egy megoldást találni, hogy hogyan lehetene indításra bírni auto-kattintással a videót,, azt nagyon megköszönném. Sajnos én nem vagok webprogramozó, úgyhogy ebbe beletört a bicskám..

Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)Hibátlan Működésű,nagyon jó akku,NO SSD,NO TÖLTŐ
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- SAPPHIRE RX 9070 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING - Új, 2 év gari - Eladó!
- ThinkPad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Synology DS120j NAS
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest