- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
megalover
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nézd meg az általam küldött oldalt, és kattintgass rajta... meg fogod látni, hogy ahányszor csak rákattintasz mindig fogja számolni a kattintásodat! Természetesen ha az indítasok/lejátszások között mindig nyomsz előbb egy oldalfrissítést is! Valahol még azt is olvastam erről, hogy egy gépről egy videóra max. 300 megtekintést számol a youtube! Szóval kellene számolnia, de sajnos a tubeplayer nem számol. Viszont az én módszeremnél igen - akár egy IP-ről többször is - igaz hogy csak akkor ha ténylegesen kattintás történik a videón! Mármint hogyha kattintással elindítja valaki a videót, azt fogja nézettségnek számolni...
És még egy apró megjegyzés: állítólag a youtube csak a saját oldalán megnyitott videó lejátszásokat számolja most már a nézettségi adatoknál. (ha a 'native' jelző ezt jelenti, mert angolul volt a cikkben ahol olvastam, mivel utánanéztem ennek is?!) Ha ez igaz, akkor ezt a dolgot nekem már sikerült valahogy egy "kis trükkel" kijátszani, de a videó kattintással történő elindítása kell hozzá, amit még nem tudom hogy hogyan oldjak meg...

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest