-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
Sk8erPeter #4927 üzenetére
-
adam_
senior tag
https://jsfiddle.net/8ndwnb2b/
A linkelt Fiddle példámban szeretném elérni, hogy amikor látogató megnyitja a honlapot, akkor a css: hover effekt automatikusan végigmenjen az összes csíkon, mintha odaérintette volna a kurzort. Szóval nem csak úgy szeretném a csíkok transzformációját, amikor a látogató manuálisan odaviszi a kurzort felé, hanem már akkor is amikor betöltődik az oldal, és a látogató még nem csinált semmit sem. Akkor menjen végbe a transzformáció az összes csíkon egyszer.. majd álljon vissza eredeti poziciójába.Írtam Fiddleben egy próbálkozást JQueryben, nem is fut
, viszont úgy tudom lehetőség van rá, hogy JS segítségével megoldható, hogy "szimulálja" a hover effektet, mintha felettük lenne az egérkurzor, holott a valóságban nincs. Úgy tudom, ez click eventtel simán megy, hoverrel is lehetséges? Vagy teljesen másképp kellene megoldani?
Előre is köszönöm a válaszokat,
Ádám
-
adam_
senior tag
válasz
Sk8erPeter #4878 üzenetére
Köszönöm szépen a tanácsokat!
Egy másik kérdés: Azt mivel lehet megoldani, ha pl. kicsinyítem a böngésző méretét, tegyük fel, hogy pl. csak tablet nézetnél aktíválódik egy JQuery. Pl. hasonlóképp mint itt a jobb felső sarokban a menü? Szintén waypointssal?
-
adam_
senior tag
Notepad++ -hoz létezik normális plugin projektek kezelésére?
Itt írnak egy bizonyos NPP-ről, de egyik link sem aktív már nálam, vagyis épkézláb megoldást még nem találtam. Ez miatt pedig nem szeretnék más editort használni, mert nagyon megszerettem már a Notepadet.
Van valami aktuális megoldás a témára?
Előre is köszönöm,
Ádám
-
adam_
senior tag
Közben sikerül a cookiesokkal megoldani az adatok rögzítését, amely a honlap elhagyása után következik be. Erre első körben három funkciót írtam (cookies létrehozása, cookies törlése, és cookies megjelenítése), ezek működnek is, viszont az itt mellékelt kódban, a Cookies wie Object komment után a kódban megpróbáltam összehozni egy objektbe a három funkciót, de valamiért úgy nem megy, ezért egyenlőre kikommenteltem. Kérlek ránézne közületek valaki, hogy miért nem megy objektben a három funkció?
Valamint a Cookies bei Neuladen komment után a kódban kísérletet tettem arra, hogy a lementett cookiekat, ha az oldalra visszatér a felhasználó, a kosár tartalmak továbbra is megmaradjanak, viszont ezt egyenlőre csak console.loggal teszteltem, ott persze nem ad vissza eredményt...
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat előre is,
Ádám
Ui: Ha valakinek problémás lenne a német miatt, kérlek szóljatok, és részletezem az adott sort, ha valamely változó, komment ... nem lenne érthető. Viszont nekem most perpill németbe kell ezt megírnom a beadandóm miatt.
Sk8erPeter: Közben pont nézem a kommented, köszi szépen a hasznos tanácsokat. Igyekszem még átvariálni a kódot.
-
adam_
senior tag
válasz
Sk8erPeter #4869 üzenetére
Másrészt nem perzisztens módon tárolod az adatokat, így érthető, hogy a lapújrafrissülések esetén minden elvész.
Tárolhatnád mondjuk sessionStorage-ben vagy localStorage-ben (hogy melyikben, az felhasználásfüggő) a kosár tartalmátA jelenlegi tanárommal erről beszélgettem, szó volt a local/sessionStorage lehetőségéről is. Azt mondta, hogy elsősorban ezek a módszerek az IE-nél nem alkalmazhatóak, ezért jobb módszer lehet a cookies az adatok tárolására. Próbálkoztam [link], hogy a végén kikalkulált értékeket átadom egy másik funkcióba cookiesba, közvetlen akkor amikor a user elhagyja az oldalt, így amikor majd később visszatér az oldalra, megmaradnak a kosárba pakolt dolgok, ha még nem véglegesítette a vásárlást. Egyenlőre a JSFiddlebe kikommenteltem a legvégéről a cookiesos részt, mert egyáltalán nem megy sajnos. Egyenlőre csak rögzíteni akarom az egyik funkcióba a kijött értékeket a másik funkcióba, a cookiekba, majd egy másik funkció törölni is tudja azokat (tervezek még egy harmadikat is, ami visszaolvassa majd, és ezt a három funkciónalítást mondjuk egy objektumba szeretném behelyezni majd a legvégén..) Rátudnál vezetni, hogy mit rontok el, egyáltalán ez a fajta megoldás is jó lehet/lenne? Szóval elsőkörben tanulásképp kliensoldalon szeretném megoldani az adatok eltárolását, majd ha már megy a JS jobban, akkor szeretnék szerveroldali tárolással is foglalkozni.
A kosárba pakolás során egy jó UI esetén nem frissül újra az egész oldal, mert tök felesleges.
Ezt nem teljesen értem, ezt "kódügyileg" hogyan képzeljem el?
HTML-kódba bedrótozott onclick-attribútumokat és társait pedig kerülni kell, szépen szeparáltan legyen a JavaScript-kódban az eseménykezelés, a kettő legyen jól elválasztva. .addEventListener() segítségével tudsz hozzáadni egy adott elemhez eseménykezelőt.
Most már a HTML kódom teljesen JS mentes, ahogy kell, viszont magát a JS kódon még egyszer átfutnál, és megmondanád, hogy te mit változtatnál rajta (elrendezés, vagy az egész felépítettsége), mert sajnos még erre nem éreztem rá igazán, hogy mikor szép/jó egy komplett szkript. Talán még jóópár projektet kell majd látnom ahhoz, hogy ezt érezzem. Mert sok kis apró dolgot külön funkciónalításokba (ha néha tákolmány is), de sikerül felépítenem, viszont így komplexbe a végén még van mit csiszolni rajta. Gondolok itt például olyanokra, hogy a változókat mikor deklarálom jól (etc. lokálisan, vagy publikusan), mindenre hozok létre külön funkciókat (bár lehetne egy komplex objektumba is ezeket belepakolni..stb..)
Még ezekhez jóó pár hónapot kell gyakorolnom gondolom, hogy átérezzem, mert minél több nüansznyi dolgot tudok, annál több mindent akarok belepakolni egy projektbe, és persze annál bonyolultabb perpill számomra.
Húh ez sok volt, de kíváncsi vagyok a véleményedre.
Ádám
-
adam_
senior tag
válasz
Sk8erPeter #4866 üzenetére
Elnézést, javítottam, mellékelve ezúton html is. Bár fiddleben egyáltalán nem megy a script úgy nézem...
most az van, hogy egyszerűen adott mezők alapján kiszámolsz kosárba pakolandó értékeket, megjeleníted őket, de ha módosul az űrlap, nem tudod utólag kideríteni, hogy a vásárló milyen termékeket is rakott be a kosárba?
Igen, jól gondolod. És valamiért a végén az alert ablak "leokézása" után elveszik minden, holott én a végén a bevitt értékeket (etc. megvásárolt termékek adatait (darabszám, fizetési mennyiség, áruk...) meg szeretném jeleníteni a honlapon, továbbra is a "result" divben / és paralell az eredetileg kiírt kosár résznél is.
Legközelebb ígérem angolba írom, és ha most végképp nem megy az értelmezés átírom az egészet angolra, azon ne múljon.
-
adam_
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi kóddal kapcsolatban lenne kérdésem. A kód szépen le is fut, ha a júzer kiválasztja az adott termékeket, szépen a skript összeadja az áraikat, darabszámát, extra szállításként hozzáadja az extra költségeket stb. A végén egy alert ablakban megjelenik, hogy köszönjük a rendelését, és a header jobb felső sarkába szépen ki is írja a kosár tartalmát. Viszont ha a júzer leokézza az alert ablakot, minden elveszik.
Ezt orvosolva szeretném a kiszámolt adatokat változókban tárolni, majd az alert ablak továbbléptetése után is megjeleníteni a megvásárolt termékeket, és a hozzá tartozó infókat (ár, darabszám...stb.) egy külön divben az oldalon (vagy ha már a kosár résznél az eredeti helyén a headerben megmaradna, már annak is örülnék) Erre tettem többek között próbálkozásokat a script alján, de valamiért továbbra sem megy, hogyan lehetne ezt orvosolni, mit rontok el?
Amúgy ha pl. a végéről az utolsó alertet kiveszem a scriptből, a kód egyáltalán nem fut le.
Esetleg külön kellene szednem a különböző funkciókat? Mit tanácsoltok?
Előre is köszönöm a válaszokat,
Ádám
-
adam_
senior tag
Napi humor?! Ha már volt, akkor bocs.
-
adam_
senior tag
Sziasztok! Egy sima validálós formot szeretnék létrehozni, ami ellenőrzi, hogy a nevek, valamint az e-mail mező kivan-e töltve, és hogy helyesen van-e kitöltve. Ehhez már csináltam egy scriptet. Itt található. Nem tudom, hogy miért nem működik JSFiddlleben, nálam a helyi gépen megy a script, szépen módosítgatja a div konténerben a szövegeket, és az alert ablak is felugrik amikor kell. Szóval most ezektől függetlenűl lenne két kérdésem. (Bár érdekelne, hogy JSFiddleben miért nem működik..)
Amikor egy / kettő esetleg mindhárom inputboxot nem töltik ki, alul szépen felugrálnak a hibaüzenetek, hogy "Tölts ki a kereszt / vezetéknevet / e-mail mezőket. Ha mindet kitölti, ez szépen el is tűnik, és a küldés gombra kattintva megköszöni a kitöltést. Viszont ha másodjára töltene ki a formon egy mezőt, és az egyik kimarad, akkor már nem írja ki a msg konténerbe a hibaüzenet. Nyílván ez összefügg a visibility:hidden-nel, de hogyan lehet elérni, hogy addig amíg másodjára se tölti ki szépen az összes mezőt, ne engedje elküldeni az adatokat?
A második kérdésem, pedig a kikommentelt regexekre vonatkoznak. Hogyan tudnám még ezeket a regex feltételeket is bekapcsolni az egyes mezőimhez? Írtam lentebb az első "vorname" if rész után egy kikommenteltet, ahogy szerintem mennie kellene, mégsem megy.
Előre is köszönöm a rávezetéseket, hogy hogyan oldhatnám ezt meg.
-
adam_
senior tag
Most egy abszolút szubjektív kérdés következik.
Mennyire jellemező a szakmában (ez most lehet Frontend, backend ...) meg úgy szerintem a programozásban dolgozóknál, hogy egy kisebb avagy nagyobb feladatot googlezással, majd copy pasttel oldalanak meg oszt csókolom?
Nem tudom, én eddig úgy voltam vele, hogy ami eddig nekem kellett, arra vagy keresgéléssel, majd az adott kód személyre szabásával sikerült elérnem egy probléma megoldását, és még kifejezetten JS berkeken belül nem igen volt olyan, hogy magam írtam volna hosszabb kódokat, a kisebb módosítgatásokat leszámítva. Természetesen ez lehet azért is van, mert frontendbe gondolkozva nem annyira elvetemült kódokra van (volt eddig) szükségem, mint pl. a szerver oldalnál. Valamint ha egy kódot találok, ahhoz megpróbálok mindig még jobban utánanézni, a működését megérteni (ez is egy tanulási módszer számomra), nem szeretem úgy hagyni, csak bemásolva, aztán működik, és azt se érti az ember, hogy hogyan.
Ti erről mit gondoltok?
-
adam_
senior tag
TypeError: $(...).waypoint is not a function
Persze, így van behúzva a library. Kimásolom az adott részt:
<!-- JQuery link -->
<script src="js/jquery-1.11.2.min.js"></script>
<!-- Default animation JQuery link -->
<script src="js/javascript.js"></script>
<!-- JQuery Lightbox -->
<script src="js/imagelightbox.js"></script>
<script src="js/waypoints.js"></script>
</body> -
adam_
senior tag
válasz
Sk8erPeter #4789 üzenetére
Köszi a tippet!
Tehát a *css fájlok linkjeit elől hagytam, a JQuery library és a többi JS script linkjét pedig közvetlen a lezáró body tag elé tettem át.
A waypointsos témáról, beillesztettem külön *js fájlban ezt a kódot:
$('.notify').waypoint(function (direction) {
alert('Top of notify element hit top of viewport.');
}, {
offset: '10%'
});Majd a lezáró body tag elé belinkeltem ennek a linkjét:
<script src="js/waypoints.js"></script>
Természetesen ugyanitt bevan linkelve a JQuery library is:
<script src="js/jquery-1.11.2.min.js"></script>
Majd ezt követően az egyik p-tagnak megadtam a notify osztály kiterjesztést:
<p class="notify"> dgdsgdsgsd </p>
De hiába görgetek le a p - tagre, nem ugrik fel semmilyen Alert ablakocska. Mit rontottam el?
Holott a többi egyéb JS script simán fut. A legvégén az lesz, ha ez nem jön össze, hogy kipróbálom az általad ajánlott waypoints nélküli megoldást, de nem nyugszom amíg ezt nem oldottam meg.
-
adam_
senior tag
válasz
Sk8erPeter #4787 üzenetére
Köszi!
Még kérdezném, hogy mi a bevált módszer a JS funkciók bekötésére a HTML dokumentumban? Gondolok itt arra, hogy elég pl. egyszer bekötni a JQuery-t és még egy *js kiterjesztésű amibe a többi etc. JQuery funkcionalítás szerepel, vagy minden egyes funkcióra (pl a waypointsra, lightboxra ...) külön külön *js fájlt szoktatok létrehozni, és úgy bekötni a HTML head részébe? Konkrétan nálam most így néz ki, ez mennyire "szépen" van így pl.?
Mondjuk waypointsra visszatérve, mert nem nyugszom, amíg meg nem oldom címszóval
.. hiába hoztam létre egy külön js fájlt amibe bemásoltam az ezen a linken található JS kódot, a htmlben meg egy p -tag -et elneveztem notify osztálynak, hiába görgetem le, nem hozza fel a figyelmeztető ablakot sehogyan sem és fogalmam sincs mit rontok el, mivel itt már szépen a JQuery library is be van kötve, szóval minden erőforrás rendelkezésre áll? Mit gondolsz?
-
adam_
senior tag
válasz
Sk8erPeter #4784 üzenetére
Sk8erPeter és wis, köszönöm a tippeket, nem is tudom, hogy gondoltam, hogy JQuery library nélkül csinálom.
"megismerkedtem a animation.css"
Az mi?A CSS transition tulajdonságaira gondolsz?
Ez a ScrollMagices, általad linkelt téma is nagyon tetszik. Kár, hogy már az én "one page designos" oldalamat függlőlegesbe terveztem, de ez a fajta, vízszintes oldalváltás is nagyon tetszik. Lehet kellene rá még egy referenciaoldalt alapoznom, mert úgy látszik, meg ahogy láttam már máshol is a világhálón, most ezek "nagyon menő" designelemek.
-
adam_
senior tag
válasz
Sk8erPeter #4779 üzenetére
Köszönöm szépen a tippet, megismerkedtem a animation.css és a JQuery féle együttes animációkkal, nagyon jól néznek ki az oldalamon. Megy a hover, click funkcióval is szépen, viszont, az automatikus késleltetett animációt waypointssal még mindig nem sikerült belőnöm. Pedig ez lenne a kulcsa a header rész görgetés általi opacity csökkenésének, valamint az oldalon található szöveg (kép) animációkra, ami a júzer görgetésére következik be a lentebbi részeken. One page design által felépített oldalról van szó, ha ez valakit érdekelne.
Tehát a kérdésem a következő. Próbáltam JSFiddleben is összerakni a dolgot, nem megy. JSFiddle itt. Tehát pl. hiába van az utolsó pár paragraphnak osztályra megadva, nem ugrik fel semmilyen figyelmeztető ablak. Mit rontok el?
Sk8erPeter linkelt oldala alapján csinálgattam, amit mégegyszer köszönök, de ez a waypoints nem nagyon akar működni.
Köszönöm a válaszokat!
-
adam_
senior tag
válasz
Sk8erPeter #4779 üzenetére
Dánkesőn
És még egy, hol tudnám esetleg azt belőni, hogy a fixed headertől függetlenül valóban ott álljon meg az oldal a menüpontra kattintás után, ahol az anchor tag van? Mert akár hova is írom #zyz tartalom linket, nem ott áll meg, hanem kb. egy negyed oldallal lentebb. Remélem érthetően írtam. Nyilvan a fixed pozicionalt header miatt ez picit alabb csuszik. Esetleg erre valami klassz módosítás ebben a JQueryben:
$(function() {
$('a[href*=#]:not([href=#])').click(function() {
if (location.pathname.replace(/^\//,'') == this.pathname.replace(/^\//,'') && location.hostname == this.hostname) {
var target = $(this.hash);
target = target.length ? target : $('[name=' + this.hash.slice(1) +']');
if (target.length) {
$('html,body').animate({
scrollTop: target.offset().top
}, 1000);
return false;
}
}
});
});Előre is köszönöm.
Valamint még egyet gyorsiba, aztán el kell tűnnöm egy kis időre mára. Ehhez és ehhezaz oldalhoz hasonló animációt, miszerint ahogy görgetem le az oldalt, úgy jelenik "villan" fel a tartalom, mivel tudnám elérni? Nálam csak szövegeknek, és a képnek
kellenejó lenne, ha így jelennének meg a onepagedesignomban. -
adam_
senior tag
Sziasztok!
Azt hogyan tudnám megoldani, hogy egy fixed poziciónálású header rész, ami a görgetés hatására mindig felül marad, csak egy bizonyos görgetési pontnál váltson át lentebb egy picit átlátszóra opacity segítségével?
Tehát felül sima opacity: 1, majd ahogy lentebb görgeti az emiber, mondjuk 80px alá megy a tetejétől számolva, legyen mondjuk opacity: 0.95. Ezt hogyan tudnám JS (JQueryvel) megoldani?
-
adam_
senior tag
válasz
fordfairlane #4730 üzenetére
Hiába írom oda a js kiterjesztést, úgy sem reagál, sőt igazából, ha a világhálóról linkelem be a library-t, akkor sem csinál semmit. Holott JSFiddleben simán megy.
-
adam_
senior tag
válasz
Sk8erPeter #4728 üzenetére
Itt már így megy elvileg az összes JQuery, amiknél kiszedem a kommentet! Viszont az src itt ez a JQuery library bekötésnél:
<script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.1.1/jquery.min.js"></script>
Mi lehet a baj, ami miatt itt helyi gépen, "helyi script" bekötéssel miért nem megy? "Localba" így alkalmazom:
<script src="jquery-2.1.1.min"></script>
Amúgy melyik "bekötés" alkalmazása jobb, célszerűbb, a linkes példa, vagy az alsó?
-
adam_
senior tag
Az, hogy ha az alábbi JQuery kódokra külön-külön nem reagál semmit az adott honlap Chromeban és MZ-ban sem, annak mi(k) lehet(nek) a(z) ok(ai)?
// hide all paragraphs.
$("p").hide(4000);$("p").fadeOut(4000);
// simple click
$("#pageID").click(function() {
$("#pageID").text("You clicked me!");
});Szóval nem nagyon reagál egyikre sem dollárjel helyett jQuery-t írva sem (bár ezt csak úgy kipróbáltam), holott pl. ez ment:
jQuery(".tourDescription").addClass("highlight");
Pedig mindent úgy csináltam mint a tutorial videóban. Igaz mivel a videó régebbi, 2011-es így JQuery 1.6.1 -et használ én pedig 2.1.1-et, de oda-vissza kipróbáltam, egyikkel sem volt jó az effekt. Hol keressem a hibát?
-
adam_
senior tag
válasz
Sk8erPeter #4720 üzenetére
Sk8erPeter Köszi a linkeket. Máskor elsőnek Google, mielőbb kérdezek.
-
adam_
senior tag
Itt megmondanátok, hogy a szkriptben az action="demo_form.asp" mire szolgál? Meg úgy általánosságban az action?
És kérlek erősítsétek meg, hogy jól gondolom-e, hogy ha röviden kéne összefoglalni a DOM-ot, akkor arról van szó, hogy a JS segítségével a html-em különböző objektumait "elemeit", tudom JS segítségével manipulálni (etc. értékeket változtatni stb..)?
-
adam_
senior tag
válasz
Sk8erPeter #4713 üzenetére
Akkor nem tudom, hogy itt mit töltöttem le: [link]
Jim-Y: Hát igen, még ismerkednem kell vele az tény.
A Firebugba mi az a fjúcsőr, ami pl DevToolsban nincs, és igazán hasznos?
-
adam_
senior tag
Chromban így néz ki a DevTools? Vagy valamit rosszul telepítettem?
Mondjuk eddig ha ebből indulunk ki, és jól fut nálam is a DevTools, akkor eddig nekem a Firebug közelebb áll, talán egy picit "letisztultabb" számomra.
-
adam_
senior tag
JS Debuggoláshoz legjobb eszköz MZ Firebugja?
Mármint az oldal komplex megtekintésére, akár szkript nézetben külön a html-t és külön a js-nél és az ezt követő orvoslásra egy editor programmal.
-
adam_
senior tag
Feladat és leírás itt. Előre is köszönöm az észrevételeket.
Az oktatóprogi céloz is rá, hogy van rá megoldás, de sajnos nem találtam meg.
Think about how you might fine-tune this program to make sure it only finds exact matches for your name. Search the Internet to see if there are any built-in JavaScript string methods that can help!
-
adam_
senior tag
Codecademy-n csinálom a JS kurzust, de sajnos az egyik feladatnál most elakadtam, ide belinkelem magát a feladatot is és a JS kódot is: [link]. JS-ben nincs hiba, de valamiért a linkelt oldalon írt hibaüzenettel ("It looks like sleepCheck() isn't returning") nem enged tovább. Mit gondoltok?
-
adam_
senior tag
válasz
Sk8erPeter #4631 üzenetére
Sk8erPeter, Jim-Y Köszönöm, így már minden világos.
-
adam_
senior tag
A http://www.codecademy.com/-on csinálom a gyakorlatokat, és az egyik résznél sajnos csak sejtésem van, hogy mi lehet a gond, de ennek ellenére nem tudok továbblépni. A hibaüzenet: SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL JSFiddleben beírtam a JS kódot, a HTML fülbe pedig magát a kérdéses feladatrészt. A feedback előtti részeken simán végigment, de ezt követően a feedbacknél szerintem az if ágban valami probléma van. Ugyanis gondolom a promptban bekért szöveget nem tudja összehasonlítani mint számot, hogy kevesebb vagy több az adott érték.. Mit gondoltok, hol a kérdéses hiba?
-
adam_
senior tag
Köszönöm, így már jó!
Igen, és épp most nézem a lynda.com oktatóvideóját, és abban is taglalva van, hogy "0-11"-ig mennek pl. a hónapok:
-
adam_
senior tag
Az alábbi kód valamiért nem fut le Firebugban, a következő a hibaüzenet:
SyntaxError: 09 is not a legal ECMA-262 octal constant
var myDate = new Date(1989,09,24);Előre is köszönöm a válaszokat!
-
adam_
senior tag
Tudnátok ajánlani egy jól felépített, példákat tartalmazó, magyar vagy német nyelvű Javascript könyvet, jegyzetet, ami elsősorban kezdőknek szól, de "komolyabb" szintre is el lehet vele jutni a végére?
Nézegettem amazonon ilyen összefoglalós felépítésű könyveket, ezt találtam pl, tanult már valaki ezen kiadó könyveiből, tapasztalatok?
JavaScript-kurz-gut-David-Flanagan
Nem hiszek az ilyen "Tanuljunk meg 24 óra alatt... " és hasonló féle könyvekben, azért keresnek egy igazán jót, és elismertet Javascript témában. Az általam találtak jó értékeléseket kaptak, de sajnos én még nem ismerem ezeket, és nem tudom, hogy érdemes lenne-e megvennem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest