- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
Most egy abszolút szubjektív kérdés következik.
Mennyire jellemező a szakmában (ez most lehet Frontend, backend ...) meg úgy szerintem a programozásban dolgozóknál, hogy egy kisebb avagy nagyobb feladatot googlezással, majd copy pasttel oldalanak meg oszt csókolom?

Nem tudom, én eddig úgy voltam vele, hogy ami eddig nekem kellett, arra vagy keresgéléssel, majd az adott kód személyre szabásával sikerült elérnem egy probléma megoldását, és még kifejezetten JS berkeken belül nem igen volt olyan, hogy magam írtam volna hosszabb kódokat, a kisebb módosítgatásokat leszámítva. Természetesen ez lehet azért is van, mert frontendbe gondolkozva nem annyira elvetemült kódokra van (volt eddig) szükségem, mint pl. a szerver oldalnál. Valamint ha egy kódot találok, ahhoz megpróbálok mindig még jobban utánanézni, a működését megérteni (ez is egy tanulási módszer számomra), nem szeretem úgy hagyni, csak bemásolva, aztán működik, és azt se érti az ember, hogy hogyan.
Ti erről mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Linux haladóknak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x8GB) DDR4 3000MHz
- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x8GB) DDR4 3000MHz
- Lenovo LOQ 15ARP9 / RTX 4060 115W / Ryzen 7 7435HS / 16GB DDR5 /Full HD 144Hz /Garancia 2027 év vége
- IPHONE FELVÁSÁRLÁS AZONNAL KÉSZPÉNZ!
- Lenovo Legion Pro 5 16ADR10 / RTX 5060 115W / Ryzen 9 8945HX / 32GB DDR5 / 2.5K 240Hz /Garancia 2028
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ghost of Tsushima Director s Cut
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest