- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
Most egy abszolút szubjektív kérdés következik.
Mennyire jellemező a szakmában (ez most lehet Frontend, backend ...) meg úgy szerintem a programozásban dolgozóknál, hogy egy kisebb avagy nagyobb feladatot googlezással, majd copy pasttel oldalanak meg oszt csókolom?

Nem tudom, én eddig úgy voltam vele, hogy ami eddig nekem kellett, arra vagy keresgéléssel, majd az adott kód személyre szabásával sikerült elérnem egy probléma megoldását, és még kifejezetten JS berkeken belül nem igen volt olyan, hogy magam írtam volna hosszabb kódokat, a kisebb módosítgatásokat leszámítva. Természetesen ez lehet azért is van, mert frontendbe gondolkozva nem annyira elvetemült kódokra van (volt eddig) szükségem, mint pl. a szerver oldalnál. Valamint ha egy kódot találok, ahhoz megpróbálok mindig még jobban utánanézni, a működését megérteni (ez is egy tanulási módszer számomra), nem szeretem úgy hagyni, csak bemásolva, aztán működik, és azt se érti az ember, hogy hogyan.
Ti erről mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest