Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Gear S3 - második kör
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android Autót minden mobilra!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
Most egy abszolút szubjektív kérdés következik.
Mennyire jellemező a szakmában (ez most lehet Frontend, backend ...) meg úgy szerintem a programozásban dolgozóknál, hogy egy kisebb avagy nagyobb feladatot googlezással, majd copy pasttel oldalanak meg oszt csókolom?

Nem tudom, én eddig úgy voltam vele, hogy ami eddig nekem kellett, arra vagy keresgéléssel, majd az adott kód személyre szabásával sikerült elérnem egy probléma megoldását, és még kifejezetten JS berkeken belül nem igen volt olyan, hogy magam írtam volna hosszabb kódokat, a kisebb módosítgatásokat leszámítva. Természetesen ez lehet azért is van, mert frontendbe gondolkozva nem annyira elvetemült kódokra van (volt eddig) szükségem, mint pl. a szerver oldalnál. Valamint ha egy kódot találok, ahhoz megpróbálok mindig még jobban utánanézni, a működését megérteni (ez is egy tanulási módszer számomra), nem szeretem úgy hagyni, csak bemásolva, aztán működik, és azt se érti az ember, hogy hogyan.
Ti erről mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Viseltes eszt. áll.
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Pixelhiba
- Macbook Air 13" M1 2020 (2021) A2337 16GB
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest