Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Magisk
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
vsCode.
Kicsit átírtam, most így néz ki, de a probléma, hogy figyelmen kívül hagyja az if-et, az megmaradt:
const [clocks, setClocks] = useState({breakCount: 5,sessionCount: 25,})const [szunet, setSzunet] = useState(true)const [start, setStart] = useState(false)const [secound, setSecound] = useState(25*60)useEffect(()=> {let interval = null;if (start){interval = setInterval(() => {if (secound === 0){if (szunet){setSecound(clocks.breakCount * 60)setSzunet(!szunet)} else {setSecound(clocks.sessionCount * 60);setSzunet(!szunet)}} else if (secound > 0) {setSecound((prev) => prev - 1)}},100)}else{clearInterval(interval)}return () => clearInterval(interval)}, [start])Az if (secound ===0) nem teljesül 1x sem. Pedig eléri a 0-át. Majd utána -1, -2 stb...
-
nevemfel
senior tag
-
lanszelot
addikt
Először is nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek
Az globális változó. Bent is érvényes. Gondolom azt akartad írni, hogy az értéke nem érvényes bent.
Igaz, el bambáztam
Zedz: az nagyon rossz példa.
Html gombot onclick eventtel sokkal jobb kikérni
Illetve a js borzasztó xarul kezeli a dátumot.
Ahol lehet kerülni kell, mint a tüzes vasat.Bzozoo : majd utána nézek, hogy az hogy van.
-
berbatov2
senior tag
i megkapja az értéket ki console.logoztam több helyen is és jó. Az a bajom, hogy én azt szeretném, hogy a #gomb megnyomásakor 1-el nőjön a #gomb10 lenyomásakor pedig 10-el a #counterem. Amennyiben a noveles fv-nek nem adok paramétert, hanem i-t növelem eggyel (az i+j helyett ugye), akkor működik, de nyilván akkor csak az eggyel növelés gomb használható.
A fent látható kód viszont lefut a #counterben levő nullát átírja 11-re ( gombnyomás nélkül) és többet nem reagál nyomkodásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Formula-1
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Arc Raiders
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GR95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest