- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Húha, ezek szerint sokkal rosszabb hangvételúre sikerült a hozzászólás, mint ahogy terveztem, sorry. Lehet kevés volt a smiley, vagy csak jobban kellett volna fogalmazni. No a lényeg, hogy szerintem sokkal gyorsabban elértétek volna az eredményt ha máshogy közelítitek meg a problémát. Ha a wordben írt teszt, emailben való elküldése után, azt a diákok simán kitöltve visszaküldik, a tanár értékeli, akkor minden rendben van. A word helytálló eszköz a feladathoz. Ha most közben kitalálja, hogy jelszóval védeni kéne, meg még a diákoknak bejelentkezni, meg még azt is kivédeni, hogy ne tudjanak 'brute force'-olni, akkor már nem a word-ös témát kéne erőltetni, hanem túl kéne nézni az addig rendesen helytálló eszközön és oly módon megoldani a problémát, amivel azt gyorsan, és hajtépésmentesen meg lehet oldani. És ezt most sem kioktató szándékkal, vagy máshogy rosszallóan írom, hanem csak úgy F.Y.I
Egy ilyen online tesztet HTML-ben kéne megírni. Az autentikáció miatt pedig kell(ene) majd
* vagy valami szerver oldali dolog
* vagy kliens oldali javascript
* vagy mindkettőEz egy tapasztaltabb embernek (akitől segítséget tudtok kérni) pár órás feladat.
Lehet, hogy jelenleg úgy tűnik, hogy ágyúval verébre, mivel a Word doksi már megvan... de ki tudja, hogy egyáltaláb abban az igényeket meg lehet-e oldani vagy sem.
Üdv
-
Jim-Y
veterán
Mi akadályoz meg benne hogy arra használd a JavaScriptet amire való? Weboldal pimpelesere - kezdetben - mostanában pedig gazdag web appok írására? Erre amit el akarsz érni lehet írni egy minimal web alkalmazást loginnal és online adatbázissal (firebase) ami garantáltan nem tartana 2 hétig mint amennyi ideje a takolmanyt próbálod megcsinálni?! Szerintem...
-
Agony
aktív tag
Vállal esetleg a topicban valami egy kis javascript feladatot/magyarázást munkadíjért cserébe? Én nem jutottam vele egyről a kettőre.
-
Jim-Y
veterán
Egy csomó mindent még vizsgálni kéne benne, de azt már nincs kedvem gy éjjel :/
Talán innen is el tudsz indulni. Illetve ha már ennyit leírtam, akkor már nem törlöm ki: http://jsfiddle.net/Jim_Y/YXqCj/
-
Sk8erPeter
nagyúr
A query string mező-érték párosait kb. így tudod kinyerni:
http://stackoverflow.com/questions/901115/how-can-i-get-query-string-values-in-javascript/21152762#21152762
(a threadben több ötlet is van)Mondjuk ez függvénybe rakva:
function getQueryStringValues() {
if (window.location.search === "") {
return null;
}
var queryDict = {};
window.location.search.substr(1).split("&").forEach(function(item) {
queryDict[item.split("=")[0]] = item.split("=")[1];
});
return queryDict;
}"Lényegében ki kellene nyerni az URL-ből az ?id= után álló számot és azzal generálni az új URL-t, valahogy így:
self.location='modify.php' + '?id=' + ID + '?cat=' + val;"
Ez pedig hibás, mivel a query string előtt egyszer kellene csak szerepelnie a kérdőjelnek, többször nem szabadna előfordulnia, a különböző kulcs-érték párokat &-jellel lehet elválasztani egymástól. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- További aktív témák...
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest