- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
venic
kezdő
válasz
alratar #7917 üzenetére
És már jól működik Neked?
Nekem a szószt nem jól veszi be.
Írták a többiek, hogy .value legyen a végén a szósznál is, de gondolom ahhoz a html-ben is be kell irni a value-t.
A feltéteknél a radio gombnál be tudtam value-t irni a html kódba és működik is (jól számol vele), de a szósznál, a checkbox-nál nem tudom, azt hogy és hol kellene megadni, a value-t, hogy tudjon vele számolni. Akár bejelölöm hogy kell szósz, akár nem, nekem beveszi a value-t és számol vele, mintha mindig kérném.
Szóval kérdés, hogy checkbox esetén ha beirom value-nak az értéket, akkor arra hogy kell utalni, hogy be van-e pipálva vagy nincs? -
dqdb
nagyúr
-
dqdb
nagyúr
válasz
alratar #7904 üzenetére
function calcAmount() {
const hamburgerPrice = 1200;
const extra = parseInt(document.querySelector("input[name='extra']:checked").value);
const souce = parseInt(document.querySelector("select[name='souce']").value);
const quantity = parseInt(document.querySelector("input[name='quantity']").value);
document.querySelector("span[id='amount']").innerHtml = (hamburgerPrice + extra + souce) * quantity;
}Feltéve, ha jók a selectorok. Ilyenkor a legszerencsésebb megoldás legalább
console.log
hívásokkal naplózni minden értéket, ha debugolni nem akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged