- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Nagyzoli27 #7565 üzenetére
Minden körben felülírod az új értékkel.
-
törölt tag
Mondjuk igaza van..
-
törölt tag
válasz
hiperFizikus #7351 üzenetére
Mondjuk ezen kár bosszankodni, ha neked kellene pluszban megírni ezeket is az jobb lenne?
'ab'.slice(-1) == ['a','b'].slice(-1)
-
törölt tag
válasz
Nagyzoli27 #7343 üzenetére
console.log(
(()=>{
return getComputedStyle( document.querySelector('.class') ).getPropertyValue('color');
})()
); -
törölt tag
válasz
Nagyzoli27 #7323 üzenetére
Number( '127,2323'.replace(',','.') )
-
törölt tag
Feathersjs gondolom a stack egy kicsit visszafogja a teljesítményt. Azok a számok amiket írtál point to point nálam nem jönnek ki WebSocketen sem.
Szívesen megnéznék forrást ahol van működő rendszer ezekkel a számokkal amit írtál, akár csak szerver oldalon, de a teljes routing az ideális esetben is kb +10ms per kör ( 4G ~60ms), ha jól kerestem ki, még a HTTP átlag 100+ms, tipikusan több.
Még egy linky összevetéssel.
-
törölt tag
válasz
martonx #7284 üzenetére
Így van.
Saját példa: az utóbbi időben SVG-vel kellett sokat dolgozni, ha olyat alkalmazunk akinek távoli a vektor grafika domainje, az XML->SVG->CSS, akkor izmozhat a C/CPP és általános algo ismereteivel.
A másik terület ahol a trendi-tech kiesik az a platform kompatibilis kód (pl adnetworks), vagy a gyér kliens->rendering engine pl: mail kliensek.
Szvsz, FE nagyon fragmentált lett, még a full js stacken is.
Valószínűleg a Canvas és a WebGL is egyre nagyobb szerepet kap majd, amik külön vákumban is egy egy szörny.
-
törölt tag
..mert az 1923. alkalommal is előröl írunk egy komplett webapp css-t
Ezt még csak sugallni sem szerettem volna
Saját toolkiteket, templateket, layout fragmenteket, makrókat használok, így nem mondanám, hogy mindig előröl kezdek egy komplett designt. Előfordul, hogy üres lapról kell mert speciális igény, de nem jellemző, hogy semmit ne tudnék felhasználni abból amit megírtam.
Lehet, hogy van eset ahol luxus a 100% "kézi" kód, nálam több munkánál is hosszú távú befektetés volt mindenkinek, hiszen évente újra elő tudom venni, lehet rá alapozni. Szemben egy keretrendszerrel vagy komponens gyűjteménnyel ami már az első napon szabotált volna, hackelni kell, lassú, fölös network zaj, stb stb.
A munkát azért fizetik mert energia, idő, befektetés részünkről..
Azénkétcentem
-
törölt tag
-
törölt tag
owlCarousel-el, van esetleg valakinek behatóbb ismerete?
A probléma a következő: van egy autoWidth slider, ahol minden owl-item, azaz a single slide felső wrappere kap egy negatív margót, hogy kicsit egymásra érjenek. Ez működik is, de a negatív margókat valamiért nem számolja az owlCarousel, így persze a jobb oldalon jó nagy üres tér marad amikor a vége felé járunk mielőtt vissza lép az első slidera, ezt egy bal oldali padding a külső wrapperen tudja félig meddig "kezelni", de sokkal jobb lenne bele nyúlni a jQuery plugin azon részébe ahol a számolást végzi és lekezelni az extra margókat, hogy az item szélességébe beleszámolódjon.
alap eset
----------------
[ x ] [ x ] [ x ]
----------------mostani
--------------------
[ x ] x ] x ]
--------------------
-----------> ? <-Hálás köszönet ha valakinek van valami ötlete erre.
-
-
törölt tag
válasz
gepelek #6911 üzenetére
1. ki kell találni hogyan éri meg neked-nekik
2. leegyeztetni, mikor milyen időközönként, mennyi adat kell {formatum}-ban
3. goto a {server script} topik :pEnnél jobb megoldás nincs, szerveren is lehet javascriptelni.
-
törölt tag
válasz
Hujikolp #6888 üzenetére
Legfeljebb a saját cache fájlodat írhatod át, vagy ilyesmi bővítménnyel. Amit javasoltam fentebb még talán járható út, de ha a szerver korlátozza a 100 feletti értékeket (a normálisan megírt program ott fog korlátozni) akkor meg mind1..
-
törölt tag
válasz
hellsing71 #6852 üzenetére
Bindet újabb verziókban nem használunk, .on() van helyette. Amúgy az esemény nevek: .bind("paste keyup", ) ..
szerk: en is beneztem :p
-
törölt tag
Üdv!
A Linuxos (Mozilla) Firefox Js Engine-je lehetséges, hogy eltér a Windows verziótól? Ha igen, akkor miben? Elég furcsa anomáliák jelentkeznek olyan kóddal is ami egyébként 100%, hogy jó.
Keresgéltem forrást, de nem sok sikerrel.
Jó lenne valami támpont. Ha minden kötél szakad akkor Wine-al tesztelgetek, bár ezt nagyon nem szívesen tenném.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Lenovo ThinkPad T580 / Intel i5-8350 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest