Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kiesett a pikszisből a BOE
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
válasz
tomatoma
üzenetére
A zenelejátszós IFrame-et ki is húzhatod az ablakból és akkor nem is zavar.
Ha pedig az oldalbetöltődés a gond (villogás, rendeződés meg ilyesmi), akkor alapból eltüntetve (display:none;) kell az oldalt betölteni, és az onload()-ban megjeleníteni. Esetleg a betöltés alatt berakhatsz egy gyorsan betöltődő DIV-et előre, hogy azért történik valami - ez meg eltünteted az onload()-ban.AE
-
vancha2
aktív tag
válasz
tomatoma
üzenetére
Tudom ez nem válasz a kérdésedre, de szerintem ne használj ilyen zenelejátszót. Az emberek nagy részét zavarja az ilyen webes zene lejátszó. Ha zenét akar hallgatni, úgy is a saját zenéit hallgatja, ha meg nem akkor ki fogja kapcsolni a lejátszódat. Ráadásul baromi idegesítő amikor síri csöndben böngészget valaki, és hirtelen elkezd dübörögni a zene.
Anno még én is használtam ilyen lejátszót, aztán rájöttem, hogy tök felesleges, meg az MP3 miatt le is tiltottak az Extrán...Ha nem sikerült meggyőzni, akkor Drizzt válasza tökéletes megoldás, azt leszámítva, hogy egy mai modern weboldal soha nem használ kereteket.
Régen ezt úgy oldottam meg, hogy a weboldal betöltésekor fölugrott egy kérdés, hogy szeretné-e betölteni a lejátszót. Az igen-re egy popup ablakban nyílt meg a lejátszó. -
Drizzt
nagyúr
válasz
tomatoma
üzenetére
Bár függ az oldalad felépítésétől, de talán segíthet ez:
iframe példaCsinálsz egy új indeoldalt, benne két iframe-t, egyikbe az eredeti indexed, másikba pedig a lejátszó. frameborder=0-val lehet eltüntetni a keretet. Ha a lejátszó az eredeti oldalon látszott valahol, akkor szerintem úgy lehetne megcsinálni, hogy azt az iframe-t, amibe a lejátszót rakod, abszolút pozícióval berakod a másik iframe felé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ELKELT!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- Brother HL-L3210CW színes lézernyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 mini emelt kapacitású 2460mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest