- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
válasz
tomatoma
üzenetére
A zenelejátszós IFrame-et ki is húzhatod az ablakból és akkor nem is zavar.
Ha pedig az oldalbetöltődés a gond (villogás, rendeződés meg ilyesmi), akkor alapból eltüntetve (display:none;) kell az oldalt betölteni, és az onload()-ban megjeleníteni. Esetleg a betöltés alatt berakhatsz egy gyorsan betöltődő DIV-et előre, hogy azért történik valami - ez meg eltünteted az onload()-ban.AE
-
vancha2
aktív tag
válasz
tomatoma
üzenetére
Tudom ez nem válasz a kérdésedre, de szerintem ne használj ilyen zenelejátszót. Az emberek nagy részét zavarja az ilyen webes zene lejátszó. Ha zenét akar hallgatni, úgy is a saját zenéit hallgatja, ha meg nem akkor ki fogja kapcsolni a lejátszódat. Ráadásul baromi idegesítő amikor síri csöndben böngészget valaki, és hirtelen elkezd dübörögni a zene.
Anno még én is használtam ilyen lejátszót, aztán rájöttem, hogy tök felesleges, meg az MP3 miatt le is tiltottak az Extrán...Ha nem sikerült meggyőzni, akkor Drizzt válasza tökéletes megoldás, azt leszámítva, hogy egy mai modern weboldal soha nem használ kereteket.
Régen ezt úgy oldottam meg, hogy a weboldal betöltésekor fölugrott egy kérdés, hogy szeretné-e betölteni a lejátszót. Az igen-re egy popup ablakban nyílt meg a lejátszó. -
Drizzt
nagyúr
válasz
tomatoma
üzenetére
Bár függ az oldalad felépítésétől, de talán segíthet ez:
iframe példaCsinálsz egy új indeoldalt, benne két iframe-t, egyikbe az eredeti indexed, másikba pedig a lejátszó. frameborder=0-val lehet eltüntetni a keretet. Ha a lejátszó az eredeti oldalon látszott valahol, akkor szerintem úgy lehetne megcsinálni, hogy azt az iframe-t, amibe a lejátszót rakod, abszolút pozícióval berakod a másik iframe felé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Óra topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- Cooler Master Vertical GPU Holder Kit V3
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest