- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
tomatoma #1380 üzenetére
Bár függ az oldalad felépítésétől, de talán segíthet ez:
iframe példaCsinálsz egy új indeoldalt, benne két iframe-t, egyikbe az eredeti indexed, másikba pedig a lejátszó. frameborder=0-val lehet eltüntetni a keretet. Ha a lejátszó az eredeti oldalon látszott valahol, akkor szerintem úgy lehetne megcsinálni, hogy azt az iframe-t, amibe a lejátszót rakod, abszolút pozícióval berakod a másik iframe felé.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
zhagyma #1306 üzenetére
"... Lehet valahogy nem esemény alapon javascript függvényt meghívni? ...
Lehet eseményből és sima függvényhívással is meghívni javascript függvényt. Itt nem tudom, pontosan mire gondolsz?"
Php oldal, mysql adatbázissal. Ha bizonyos adatok ilyenek/olyanok az adatbázisban, akkor nekem kell oda egy javascript a kliens gépére, ami lefut, különben nem.
-
Drizzt
nagyúr
Egy legördülő listából kiválasztva egy eredményt, az onChange metódussal Ajaxszal frisstek egy div-et az oldalaom. Ez teljesen nagyszerű, de: alapból nem jön be semmi. Hogyan lehetne betenni valami alapállapotot neki? Lehet valahogy nem esemény alapon javascript függvényt meghívni? Érdekes módon body onload-dal se ment a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest