- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
ArchElf #1549 üzenetére
"Szerintem a hivatkozásokat PHP-vel generálják adatbázis ID alapján (valószínűleg a kódnak mint mondjuk memo elemnek ez a rekord id-ja)."
Akárhányszor frissítem az oldalt, mindig más random generált id lesz az eredmény. Akkor mi köze ennek az adatbázis ID-hez?Ezt nem értem.
Van egy olyan gyanúm egyébként, hogy ez a syntax highlighter nem az ő termékük, hanem valami ingyenes cucc, és akkor nem jogsértő használni, majd utánanézek.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
ArchElf #1546 üzenetére
Igen, én is ezt mondtam
Csak azt nem vágom, hogy ha a linken elérhető tartalmat megfelelő változók megadásával beágyazom saját oldalra, akkor az működőképes-e.
Pl. a flashvars részben az első kódrészletnél most nálam ez van (ez itt dinamikusan változik):
flashvars="highlighterId=highlighter_514695"
És a div id-je a következő:
highlighter_514695
Szóval elvileg stimmel a kettő, így rendelik hozzá, de vajon ez saját oldalra beágyazva működik? Az id dinamikus változtatását már JavaScripttel oldják meg?
Még egy kérdés merült fel bennem: ha alapból tiltják biztonsági okokból a clipboardhoz való hozzáférést, akkor ez mégis hogyan tudott hozzáférni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest