- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
Hirdetés
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
ArchElf #1549 üzenetére
"Szerintem a hivatkozásokat PHP-vel generálják adatbázis ID alapján (valószínűleg a kódnak mint mondjuk memo elemnek ez a rekord id-ja)."
Akárhányszor frissítem az oldalt, mindig más random generált id lesz az eredmény. Akkor mi köze ennek az adatbázis ID-hez?Ezt nem értem.
Van egy olyan gyanúm egyébként, hogy ez a syntax highlighter nem az ő termékük, hanem valami ingyenes cucc, és akkor nem jogsértő használni, majd utánanézek.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
ArchElf #1546 üzenetére
Igen, én is ezt mondtam
Csak azt nem vágom, hogy ha a linken elérhető tartalmat megfelelő változók megadásával beágyazom saját oldalra, akkor az működőképes-e.
Pl. a flashvars részben az első kódrészletnél most nálam ez van (ez itt dinamikusan változik):
flashvars="highlighterId=highlighter_514695"
És a div id-je a következő:
highlighter_514695
Szóval elvileg stimmel a kettő, így rendelik hozzá, de vajon ez saját oldalra beágyazva működik? Az id dinamikus változtatását már JavaScripttel oldják meg?
Még egy kérdés merült fel bennem: ha alapból tiltják biztonsági okokból a clipboardhoz való hozzáférést, akkor ez mégis hogyan tudott hozzáférni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest