Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vancha2
aktív tag
válasz
tomatoma
üzenetére
Tudom ez nem válasz a kérdésedre, de szerintem ne használj ilyen zenelejátszót. Az emberek nagy részét zavarja az ilyen webes zene lejátszó. Ha zenét akar hallgatni, úgy is a saját zenéit hallgatja, ha meg nem akkor ki fogja kapcsolni a lejátszódat. Ráadásul baromi idegesítő amikor síri csöndben böngészget valaki, és hirtelen elkezd dübörögni a zene.
Anno még én is használtam ilyen lejátszót, aztán rájöttem, hogy tök felesleges, meg az MP3 miatt le is tiltottak az Extrán...Ha nem sikerült meggyőzni, akkor Drizzt válasza tökéletes megoldás, azt leszámítva, hogy egy mai modern weboldal soha nem használ kereteket.
Régen ezt úgy oldottam meg, hogy a weboldal betöltésekor fölugrott egy kérdés, hogy szeretné-e betölteni a lejátszót. Az igen-re egy popup ablakban nyílt meg a lejátszó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Diablo IV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rövid betekintést kaptunk a The Eternal Life of Goldman című alkotásba
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Audio-Technica ATH-M20x monitor fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest