- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
edit: állítsd át a dns kiszolgálód címét pl. 1.1.1.1-re vagy 8.8.8.8-ra esetleg (gépen/routeren) ha így jobb, akkor net szolgáltatód dns feloldása lassú (lassúságot nem, de olyat tapasztaltam szolgáltatói dns szervernél, hogy nem tudott feloldani valamit)
Nézd meg dev-tools (F12) network fülön, hogy pontosan meddig tartanak az egyes kérések vagy logold ki az összesnél, mikor indul és mikor jön válasz. Szerintem nem az "első" hívás tart sokáig, hanem az összes. Ellövöd a kéréseket egymás után és azok visszatérnek lassan, amiből azt látod, hogy az első lassú volt és ahhoz képest a többi meg gyors, mert async mennek a kérések. Persze így nulla kód mellett csak találgatni lehet.
-
Taci
addikt
Bocs a sok szövegért és a már 3. bejegyzésért egymás után, de közben a Network fül alatt ezt találtam:

Ez már nyilván nem JS-téma, és máris nézek ennek is utána, de igazából még most látok ilyet először (közben ezt kezdem el olvasni hozzá: [link] ) , nem tudom, merre kezdjek neki a "javításnak". Esetleg szerver oldalon kell valamit átállítanom? Vagy ilyen a szolgáltató sebessége?
Tudok ezzel valamit kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Milyen autót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini PC
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest