Hirdetés
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
lanszelot
üzenetére
"Te pl azt állítottad, a javascript semmire se jó, és teljesen felesleges." - mutasd már meg, hogy hol állítottam?
Várj, ne mutasd, nem érdekel
Pont azt próbáltam elmagyarázni, hogy mennyire eltérően kell használni a javascriptet a futtatási környezettől. De képtelen vagy megérteni.
Szóval részemről peace és ignore, nem az én problémám, hogy képtelen vagy a valóságot elfogadni
-
cattus
addikt
válasz
lanszelot
üzenetére
Böngészőn keresztül JS-sel lokális fájlt nem fogsz tudni olvasni. Vannak rá workaround-ok, pl. hogy a JSON értékét stringként eltárolod egy JS változóba, és ezt ugyanúgy belinkeled a HTML-be mint az ezt feldolgozó JS-t (ez volt látható az általad linkelt megoldásban), vagy indítasz egy HTTP kérést a fájlod felé. Az már rajtad múlik, hogy melyik a neked megfelelőbb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Jövedelem
- Hobby rádiós topik
- Autós topik
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Várj, ne mutasd, nem érdekel

az már nem a mi bajunk, hogy te csavarhúzóval (ami jelen esetben a böngésző) akarsz defektes kereket javítani.