- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
lanszelot
üzenetére
"Te pl azt állítottad, a javascript semmire se jó, és teljesen felesleges." - mutasd már meg, hogy hol állítottam?
Várj, ne mutasd, nem érdekel
Pont azt próbáltam elmagyarázni, hogy mennyire eltérően kell használni a javascriptet a futtatási környezettől. De képtelen vagy megérteni.
Szóval részemről peace és ignore, nem az én problémám, hogy képtelen vagy a valóságot elfogadni
-
cattus
addikt
válasz
lanszelot
üzenetére
Böngészőn keresztül JS-sel lokális fájlt nem fogsz tudni olvasni. Vannak rá workaround-ok, pl. hogy a JSON értékét stringként eltárolod egy JS változóba, és ezt ugyanúgy belinkeled a HTML-be mint az ezt feldolgozó JS-t (ez volt látható az általad linkelt megoldásban), vagy indítasz egy HTTP kérést a fájlod felé. Az már rajtad múlik, hogy melyik a neked megfelelőbb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Várj, ne mutasd, nem érdekel

az már nem a mi bajunk, hogy te csavarhúzóval (ami jelen esetben a böngésző) akarsz defektes kereket javítani.