Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Android Autót minden mobilra!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus
üzenetére
A programokat sorokban mérik, de igaziból semmi értelme méricskélni, semmit nem jelent az az információ, hogy 2000 soros vagy 200000 soros egy program.
A topikok alap igazsága, hogy ha segítséget kérsz, akkor részletesen, konkrét kódokkal bemutatod a problémádat, és úgy kérsz segítséget. Te most ismét úgy kerültél elő, hogy van egy programocskád, amivel az a baj, hogy lassú, és segítsünk.
Érted, ez pont annyira konkrét, mintha én beírnám ide, hogy kevés a szabadidőm mondjátok meg mit tegyek, hogy több legyen? És ti semmit nem tudtok rólam, fogalmatok sincs, hogy miért kevés a szabadidőm (túl sokat dolgozok, vagy folyton csak TV-t nézek, netán mindig kocsmában vagyok, vagy épp 5 gyerekem van, vagy párhuzamosan 3 nőt tartok és ezért nincs szabadidőm?).
Mi lehet vajon a jó válasz, egy ilyen általános problémára.Aztán ott van ez az önjelölt megváltó dolog, ami engem mondjuk végtelenül szórakoztat, szinte már látom magam előtt, ha Jézus most jött volna el, akkor nyilván nem példabeszédekben utazott volna, hanem javascript programocskákat írt volna inkább

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mi lehet vajon a jó válasz, egy ilyen általános problémára.