Hirdetés
- Android Autót minden mobilra!
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Ez az egér nem okoz gondot a konyhában
- Homokdűnék árnyalataiban is elérhetők a RugOne Xever 7 telefonok
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
FYI
Amúgy végül tényleg az első megoldás lett a nyerő, vagyis ezt alkalmaztam a többi függvénynél is. Már csak azért is, mert ezzel az olyan függvényeknél is analóg módon tudom megoldani a hibák lekezelését amik alapból nem promissal térnének vissza.
Kis magyarázat:
- a mongoose api-nak vannak Query tipusú függvényei, amiken lehet hívni exec()-et, ami miatt Promissal térnek vissza. Ilyen például a find(), vagy a findById(). Ezeknél elég volt (lett volna) ennyit írni az ArticleProviderbeArticleProvider.prototype.findAll = function() {
return this.Article.find().exec();
}majd a hívó oldalon már le tudom kezelni a Promise-t.
function getArticles( req, res, next ) {
var promise = articleProvider.findAll();
promise.onResolve(function( err, articles ) {
if( err ) { .. }
// handle
});
}Ez mind szép, és jó, de vannak olyan mongoose függvények amik nem promissal térnek vissza. De az előző posztban mutatott módszerrel ezeket is sikerült promisokkal megoldani, ezért választottam végül ezt a megoldást.
-
martonx
veterán
Nekem mindegy, de ezeket az elcseszett rövidítéseket nagyon gyorsan gyomláljátok ki! Az intellisense és a js minifikálás korában ne szopassuk már magunkat ilyen rövidítések használatával. Fontosabb az olvasható kód, mint a forráskódban megspórolni pár karaktert (amit aztán a minifikálás úgyis a, b és c-re fog cserélni éles környezetben).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Milyen egeret válasszak?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Suzuki topik
- Gyúrósok ide!
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- További aktív témák...
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- DDR1, DDR2, DDR3 RAM bazár, 512mb-1gb-2gb
- Samsung 990 EVO Plus 2TB - 5 év garancia
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest