-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter #3846 üzenetére
nézd meg jobban.
Valamennyire észre lehet venni azt a szaggatást, amiről beszél, a monitorok tetejét ha megnézed, egy picit mintha ottmaradna, némi késéssel követi csupán.
Na most vagy én nem látom a szaggatást, vagy nem tudom. Videó: [link]
============================================================================megpróbálhatnád végre értelmesen leírni
Igen, tudom, eléggé "semmit" nem adtam információ gyanánt.
Most nincs nagyon lelki erőm átbootolni Windows-ba, meg egy elég nagy projektet nyomogatok, de holnapután szvsz megnézem pontosan. Leginkább abból indultam ki, hogy azt hittem valamiért egy illuminált pillanatomban, hogy nincsenek globális metódusok (amúgy JS-ben is metódusnak hívják magyarul a function-öket, vagy funkciónak? - Mondjuk a funkció szó szerintem ilyen kontextusban nagyon ronda), ezért kérdeztem rá, majd jutottam arra a konklúzióra, hogy a VS hülye. De most meg megint úgy vagyok, hogy a VS valszeg sokkal okosabb, mint én, így nagyon sok esélyt látok arra, hogy én vagyok a hülye már megint és szarul állítottam be valamit. Na, majd megnézem!
(#3849) martonx
Hozzáteszem VS2012 - 2013 már alapból tartalmazza a jquery-s intellisense-eket.
A 2013 még knockout-ot, meg mittudomén még mi minden js libet támogat intellisense-el alapból.Na igen, ez meg a másik. Mondom, hogy én vagyok a hülye!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest