-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter #3846 üzenetére
nézd meg jobban.
Valamennyire észre lehet venni azt a szaggatást, amiről beszél, a monitorok tetejét ha megnézed, egy picit mintha ottmaradna, némi késéssel követi csupán.
Na most vagy én nem látom a szaggatást, vagy nem tudom. Videó: [link]
============================================================================megpróbálhatnád végre értelmesen leírni
Igen, tudom, eléggé "semmit" nem adtam információ gyanánt.
Most nincs nagyon lelki erőm átbootolni Windows-ba, meg egy elég nagy projektet nyomogatok, de holnapután szvsz megnézem pontosan. Leginkább abból indultam ki, hogy azt hittem valamiért egy illuminált pillanatomban, hogy nincsenek globális metódusok (amúgy JS-ben is metódusnak hívják magyarul a function-öket, vagy funkciónak? - Mondjuk a funkció szó szerintem ilyen kontextusban nagyon ronda), ezért kérdeztem rá, majd jutottam arra a konklúzióra, hogy a VS hülye. De most meg megint úgy vagyok, hogy a VS valszeg sokkal okosabb, mint én, így nagyon sok esélyt látok arra, hogy én vagyok a hülye már megint és szarul állítottam be valamit. Na, majd megnézem!
(#3849) martonx
Hozzáteszem VS2012 - 2013 már alapból tartalmazza a jquery-s intellisense-eket.
A 2013 még knockout-ot, meg mittudomén még mi minden js libet támogat intellisense-el alapból.Na igen, ez meg a másik. Mondom, hogy én vagyok a hülye!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Kedvező áron! Eladó TP-Link TL-SG2008P Omada SDN POE+ Alza Gari 2029.11
- Eladó Unifi US-8-60W POE Switch
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Kedvező Ár! DELL S2722QQC Style IPS 4k PD usb-c Gari 2026.07
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest