- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
nézd meg jobban.
Valamennyire észre lehet venni azt a szaggatást, amiről beszél, a monitorok tetejét ha megnézed, egy picit mintha ottmaradna, némi késéssel követi csupán.Na most vagy én nem látom a szaggatást, vagy nem tudom. Videó: [link]
============================================================================megpróbálhatnád végre értelmesen leírni
Igen, tudom, eléggé "semmit" nem adtam információ gyanánt.
Most nincs nagyon lelki erőm átbootolni Windows-ba, meg egy elég nagy projektet nyomogatok, de holnapután szvsz megnézem pontosan. Leginkább abból indultam ki, hogy azt hittem valamiért egy illuminált pillanatomban, hogy nincsenek globális metódusok (amúgy JS-ben is metódusnak hívják magyarul a function-öket, vagy funkciónak? - Mondjuk a funkció szó szerintem ilyen kontextusban nagyon ronda), ezért kérdeztem rá, majd jutottam arra a konklúzióra, hogy a VS hülye. De most meg megint úgy vagyok, hogy a VS valszeg sokkal okosabb, mint én, így nagyon sok esélyt látok arra, hogy én vagyok a hülye már megint és szarul állítottam be valamit. Na, majd megnézem!(#3849) martonx
Hozzáteszem VS2012 - 2013 már alapból tartalmazza a jquery-s intellisense-eket.
A 2013 még knockout-ot, meg mittudomén még mi minden js libet támogat intellisense-el alapból.Na igen, ez meg a másik. Mondom, hogy én vagyok a hülye!

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Mini PC (ITX) i7 265K 9070 XT 32 GB DDR5 8000Mhz
- Gigabyte RX 6700 XT EAGLE 12G Szép állapotban 1. tulajtól, 2026.04.14-ig garanciális
- Microsoft Surface Book 3 15 i7 / 32GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Macbook air M4 15col, éjfekete, magyar
- ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMGR (1440p,240Hz,TrueBlack Glossy,G-Sync) 3év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valamennyire észre lehet venni azt a szaggatást, amiről beszél, a monitorok tetejét ha megnézed, egy picit mintha ottmaradna, némi késéssel követi csupán.
Most nincs nagyon lelki erőm átbootolni Windows-ba, meg egy elég nagy projektet nyomogatok, de holnapután szvsz megnézem pontosan. Leginkább abból indultam ki, hogy azt hittem valamiért egy illuminált pillanatomban, hogy nincsenek globális metódusok (amúgy JS-ben is metódusnak hívják magyarul a function-öket, vagy funkciónak? - Mondjuk a funkció szó szerintem ilyen kontextusban nagyon ronda), ezért kérdeztem rá, majd jutottam arra a konklúzióra, hogy a VS hülye. De most meg megint úgy vagyok, hogy a VS valszeg sokkal okosabb, mint én, így nagyon sok esélyt látok arra, hogy én vagyok a hülye már megint és szarul állítottam be valamit. Na, majd megnézem!