- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"Na várj, eleve miért kell duplaklikkelni a sample-feliratra, hogy elinduljon a lejátszás?"
Mert ez a sablon eredetileg audio anyagok eladására lett tervezve és az admin felületen van lehetőség több sample hanganyagot is feltölteni, mivel ugye ha egy 16 tracket tartalmazó CD-t akarsz eladni, akkor szeretnéd, hogy mindegyik dalba bele lehessen hallgatni. Ez a funkció a tulajnak nem kell, mivel neki csak egy sample hanganyag van minden termékhez, viszont a lejátszás csak duplakattal indul, mivel az első kattintás ugye kiválasztja a zenét, a második pedig indítja. Csak ez itt kicsit okafogyott, mert nincs mit kiválasztani egy sample fájl esetén.
A dupla klikkes angol szöveget is már én írtam oda, hogy egyértelmű legyen a dolog.Az általad javasolt cserét megejtettem az ajax.js fájlban, de az eredmény továbbra is ugyanaz: Minden működik, de csak dupla kattintással, ahogy eddig is. Magától nem indul el így sem. Makacs egy jószág.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ASUS ROG Ally
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- BMW topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ddr5 Laptop Ram 32 gb 2x16gb 5600Mt/s
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A dupla klikkes angol szöveget is már én írtam oda, hogy egyértelmű legyen a dolog.